Fortrolighedspolitik

PRIVATLIVSPOLITIK
INFORMATION I FORBINDELSE MED ART. 13,14 GDPR

Vi tager beskyttelsen af dine person- og virksomhedsoplysninger meget alvorlig, og vi tilstræber at tilrettelægge vores ydelser på sikker vis. Vi forpligter os til at overholde de lovmæssige krav. Denne databeskyttelsespolitik beskriver, hvilke af dine data vi samler, hvordan, med hvilket formål og hvorledes vi beskytter dine data.

Indholdsfortegnelse
  1. Anvendelsesområde
  2. Hvilke data registreres
  3. Cookies og Web Tracking
  4. Konverteringsmåling med Facebook-Pixel
  5. Deling
  6. Brug af data
  7. Datasikkerhed og videregivelse af persondata
  8. Dine databeskyttelsesrettigheder og kontaktoplysninger

1. Anvendelsesområde

Denne privatlivspolitik gælder for http://www.cashback-solutions.com hjemmesiden. Du gøres opmærksom på, at denne hjemmeside indeholder henvisninger til andre Cashback World hjemmesider, også i lande, hvor der gælder andre persondataretlige regler. Ansvarlig i henhold til loven om data beskyttelse

myWorld Danmark ApS
Bomhusvej 13, st, th
2100 København Ø
service.dk@cashback-solutions.com

Databeskyttelsesrådgiver

Peter Oskar Miller
HXS GmbH
Millergasse 3
1060 Vienna, Austria
data.protection@myworld.com

Som led i videreudviklingen af vores hjemmeside, og for at forbedre vores ydelser, kan det ske, at det bliver nødvendigt at supplere indeværende Databeskyttelseserklæring. I det tilfælde modtager du forudgående information fra os, og vi vil indhente dit samtykke til disse eventuelle ændringer, hvis det er nødvendigt.

2. Hvilke data registreres

”Personoplysninger” og ”virksomhedsoplysninger”, omfatter alle oplysninger om personlige eller saglige forhold, som vi har modtaget fra dig som led i dit Cashback World medlemskab, din deltagelse i Cashback World programmet som Loyalitetspartner, din Cashback Solutions ordre, og som kan henføres til dig direkte eller indirekte (f.eks. via dit medlems ID og Loyalitetspartner ID). Dette omfatter dit medlemsnummer, dit fulde navn, din titel, dit køn, din fødselsdag, din adresse, dine addresse koordinater (længde- og breddegrad), telefonnummer/telefonnumre, dit faxnummer, din e-mailadresse, dine bankoplysninger (bank, IBAN, BIC og kontoindehaver). Vi behandler derudover dit Loyalitetspartner-ID, virksomhedsnavn, oprettelsesdato, CVR-nummer, virksomhedsadresse, eventuelle filialer, e-mailadresse for fakturering, faxnummer, virksomhedens hjemmeside, branche, salgsdata, bankoplysninger, fornavn, efternavn, e-mailadresse, fødselsdato og telefonnummer til virksomhedens kontaktperson, det bestilte Cashback Solutions produkt, samt øvrige bestilte produkter.

3. Cookies og Web Tracking

Vores hjemmesider anvender cookies, som er små tekstfiler, der lagres på din computer, hvorfra de kan aktiveres igen, når du besøger hjemmesiden igen. Cookies har det formål, at gøre det muligt for dig, at tilmelde dig vores ydelser, samt at personalisere vores hjemmeside for dig.

Du kan bruge dele af vores hjemmeside, uden at du har registreret dig, henholdsvis uden at have logget dig ind på vores hjemmeside. Også i det tilfælde registreres visse informationer automatisk for at samle statistik-oplysninger omkring brugen og effektiviteten af vores web-tilbud og for at tilpasse dette til vores brugere. Derfor indsamler vi oplysninger omkring din IP-adresse, tidspunkt og varighed for dit besøg, antallet af dine besøg, din brug af vores formularer, dine søgeindstillinger, dine indstillinger for visning, dine favoritter på vores hjemmeside. Hvor længe de forskellige cookies lagres på din computer, er forskellig fra cookie til cookie. Vi gør til største del brug af cookies, som slettes automatisk fra din computer, når du har afsluttet dit besøg på vores hjemmeside (såkaldte session-cookies). Vi registrerer besøg på vores hjemmesider og registrerer, hvilke filer, der hentes på hjemmesiden. De, cookies, som vi bruger, tjener kun til indsamling af information, som behandles af mWS myWorld Solutions AG, Grazbachgasse 87-93, 8010 Graz, Østrig på vegne af myWorld Danmark ApS, Bomhusvej 13, st. th., 2100 København Ø.

Vi anvender JavaScript for at registrere dine aktiviteter på vores hjemmeside, for på denne måde at kunne tilpasse vores web-tilbud til vores brugere. Derfor indsamler vi oplysninger om typen af din browser, placeringen, tidspunkt og varighed for dit besøg, URL og betegnelsen af siden, samt den henvisende hjemmeside. Du har muligheden for at afvise denne behandling af data ved at deaktivere JavaScript direkte over din webbrowser.

Derudover anvender vi følgende tools:

Google Analytics

Dette er en webanalyse værktøj fra Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043 USA, i det følgende ”Google”, for at registrere dine aktiviteter på vores hjemmeside, for at måle trafikken på vores hjemmeside og hvor ofte hver side åbnes. Vurderingen af oplysningerne er anonym. Google Analytics cookies cookies (gat_UA-102544931-1: Google Analytics Universal Tracking, _ga: Google Analytics Universal Tracking, __gid: Google Analytics Universal Tracking) – inkl. Google Analytics Tool ”Anonymous Address” og databrug – bliver i reglen videregivet til en Google Server i USA og gemmes dér. Yderligere oplysninger herom kan du finde her https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=da. Google Analytics tilbyder muligheden for at deaktivere denne registrering via dette link https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=da.

Piwik Open Analytics Plattform

Vi benytter dette redskab til at registrere dine aktiviteter på vores hjemmeside, samt at måle antallet af besøgere af vores hjemmeside, og hvor mange gange hver side åbnes. Vurderingen af oplysningerne er anonym. Cookies gemmes på din computer. Du kan finde flere informationer på https://piwik.org/faq/.

Google AdWords

Google AdWords bruges til registreringen af hjemmesidebesøg til reklameformål (remarketing) på Google og på Display Network. Din browser gemmer ved hjemmesidebesøget cookies (IDE: Google AdWords Cookie), som gør det muligt, at genkende dig som bruger, når du besøger en hjemmeside, der er del af Googles reklamenetværk. På sådanne hjemmesider kan der på den baggrund annonceres med indhold, der relaterer sig til de hjemmesider du tidligere har besøgt, såfremt disse anvender Googles Remarketing funktion. Du kan fravælge denne registrering igennem Google AdWords på http://www.google.com/settings/ads.

Conversion Tracking fra Google AdWords

Hermed udarbejder vi Conversion statistikker, som måler effektiviteten af vores online-reklamekampagner. Cookien for Conversion-Tracking (IDE: Google AdWords Cookie) sættes, hvis en bruger trykker på en af Google delte annonce. Ifølge Googles databeskyttelsesbestemmelser behandler Google ingen person- eller virksomhedsdata. Hvis du ikke vil deltage i dette tracking, kan du undgå dette ved at deaktivere den pågældende Google Conversion-Trackings cookie i brugerindstillingerne i din internetbrowser.

Salesforce Marketing Cloud

Her registrerer vi din brug af vores hjemmesider med det formål at optimere vores service. Vi registrerer hvor mange besøgere vores hjemmesider har og hvor ofte hver side åbnes. Al analyseret data er anonym og behandlingen med henblik på optimeringen af vores service er automatiseret via Predictive Intelligence. Hos registrerede medlemmer registreres det brugerrelaterede adfærd på hjemmesiden med henblik på at forbedre brugerens oplevelser og for at vise relevant indhold. Disse cookies fra Salesforce videregives som regel til en server tilhørende Salesforce i USA og gemmes dér.

Microsoft Application Insights

Application Insights er en tjeneste fra Microsoft, der gør det muligt for os at overvåge og forbedre hjemmesidens ydeevne og brugervenlighed. Tjenesten lagrer og analyserer anonymiserede telemetri data (Antal sidevisninger, sideindlæsningstider, undtagelser og sporing af AJAX afhængigheder). Cookies (-ai_user, ai_session) sendes normalt til en Microsoft-server i USA og gemmes der.

Hotjar

Vi indsamler ikke-personlige oplysninger, herunder standard internetloginformation og detaljer om dine adfærdsmønstre, når du besøger vores hjemmeside. Dette gøres for at give en bedre brugeroplevelse, at identificere præferencer, diagnosticere tekniske problemer, analysere trends og forbedre vores hjemmeside.

Følgende oplysninger kan indsamles i forbindelse med din enhed og browser: Enheds IP-adresse (indfanget og gemt i en anonymiseret form), enhedens skærmopløsning, enheds type (unikke enhedsidentifikatorer), operativsystem og browser type, geografisk placering (kun land) og det foretrukne sprog, der bruges til at vise vores hjemmeside. Følgende oplysninger indsamles i forbindelse med din brugerinteraktion: Mushændelser (bevægelser, placering og klik), tastetryk.

Til en stikprøve af besøgende registrerer Hotjar også oplysninger, der indsamles fra vores hjemmeside: Refererende webadresse og domæne, besøgte sider, geografisk placering (kun land), foretrukket sprog, der bruges til at vise vores hjemmeside, dato og klokkeslæt, når hjemmesiderne blev åbnet.

Du kan når som helst fravælge at Hotjar indsamler dine oplysninger, når du besøger vores hjemmeside, ved at gå ind på siden Opt-out https://www.hotjar.com/opt-out og klikke på 'Disable Hotjar'.

Ud over de cookies, der indgår i de ovenfor beskrevne analyse værktøj, anvendes følgende cookies:

Cookie

Udbyder

Formål / funktion

Language

Cashbackworld

Denne cookie gemmer brugerens sprogindstillinger.

cookiesession1

Cashbackworld

Denne cookie tjener fordelingen af belastningen af http i netværket.

authSession

Cashbackworld

Cookies der udstedes for varigheden af et besøg og som indeholder besøgs-ID.

authToken

Cashbackworld

Autentificerings cookie, der udstedes for brugere der er logget ind, med henblik op at kunne identificere disse.

LyoToolbar_SessionID

Cashbackworld

Denne cookie tjener kommunikationen med Cashback bar.

lyo_AT_cookie_privacystatement

Cashbackworld

Denne cookie tjener sporingen af, om brugeren har givet sit samtykke til anvendelsen af cookies.

__RequestVerificationToken

Cashbackworld

Er en anti-forfalsknings cookie og har til formål at forhindre CSRF-angreb.


Bemærk, at de almindelige internetbrowsere i henhold til deres standardindstillinger typisk er sat til at acceptere cookies. Du kan indstille din browser til at afvise nærmere angivne cookies, eller du kan sætte indstillinger således, at du bliver spurgt, før du modtager nye cookies. Instruktionerne hertil kan du i de fleste browsere finde under ”hjælp” i browseren. Her kan du også finde informationer om, hvordan du kan slette allerede modtagne cookies.

Du gøres opmærksom på, at du muligvis ikke kan gøre brug af nogle af vores funktioner og services på hjemmesiden, hvis du vælger, ikke at acceptere brugen af cookies eller kun accepterer brugen af visse cookies.

Ved at bruge vores hjemmeside, eller om nødvendigt med samtykke, som vi opnår separat, giver du dit samtykke til, at de ovenfor nævnte cookies må bruges.

4. Konverteringsmåling med Facebook pixel

Med dit samtykke anvender vi på vores hjemmesider den såkaldte „Facebook-Pixel“ af Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (“Facebook”) (fr: Facebook Cookie for Opt-Out identification). Dette er en cookie, dvs. en lille tekstfil, der lagres på din computer, hvorfra den kan aktiveres igen. Ved hjælp af denne cookie kan brugerens adfærd spores, efter denne har set eller åbnet en Facebook-reklameannonce. Herigennem er det muligt for os at registrere Facebook-reklameannoncernes effektivitet til statistiske og markedsforskningsmæssige formål. De på denne måde registrerede data er anonyme for os, og kan således ikke bruges til at identificere brugeren. Dog bliver dataene gemt og behandlet af Facebook, på en måde, der muliggør en identifikation af den pågældende brugerprofil, og Facebook kan bruge dataene til egne reklameformål i overensstemmelse med Facebooks databeskyttelsesregler (https://www.facebook.com/about/privacy/). Du kan give Facebook og dennes partnere muligheden for reklameannoncer i og udenfor Facebook. For dette formål kan der derudover lagres en cookie på din computer. Ved benyttelsen af vores hjemmeside erklærer du dig indforstået med anvendelsen af besøgsaktivitets-pixels.

5. Deling

Vores hjemmeside indeholder integrerede Share-buttons fra de sociale netværk Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA, Xing, der drives af XING AG, Dammtorstraße 30, 20354 Hamburg, Tyskland, LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA, Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA, og GooglePlus fra det sociale netværk Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States. Derudover indeholder vores hjemmeside en integreret Share-button til e-mails. De enkelte Share-buttons kan kendes på deres logo. Samtlige Share-buttons overholder reglerne omkring databeskyttelse. Først når du trykker på den pågældende Share-button på vores hjemmeside (og også kun i dette tilfælde) oprettes der en direkte forbindelse imellem din browser og serveren af udbyderen af det pågældende sociale netværk. Ifølge udbyderne af det ovenfor nævnte sociale netværk bliver ingen person- eller virksomhedsdata registreret i det pågældende sociale netværk, medmindre Share-button anvendes, hvis du ikke er logget ind på de sociale netværk. Kun ved medlemmer, der er logget ind, bliver sådanne data, herunder også din IP-adresse registreret og behandlet. Såfremt du ikke ønsker, at dit besøg på vores hjemmeside skal kunne knyttes til et af de pågældende sociale netværk, skal du logge dig ud af din brugerkonto på det pågældende sociale netværk. Vi gør dig i den forbindelse opmærksom på, at vi som udbyder af vores hjemmeside ikke opnår kendskab til de data, der videregives til de pågældende sociale netværk, samt hvorledes dataene anvendes af de sociale netværk. Informationer herom kan du finde i de ovenfor nævnte sociale netværks respektive privatlivspolitik.

6. Brug af data

Vi anvender udelukkende dine person- og virksomhedsdata indenfor lovgivningens rammer. Vi behandler de person- og virksomhedsdata, som du stiller til rådighed for os ved din registrering som Cashback World medlem og ligeledes som registrering som Loyalitetspartner, samt i løbet af din deltagelse af Cashback World programmet, bliver indsamlet og behandlet udelukkende indenfor vores kontraktlige forpligtelser (Art. 6 stk. 1 litra b GDPR). Medmindre du stiller disse data til rådighed, kan vi ikke indgå en kontrakt med dig. Derudover bruger vi dine data, hvis der er en juridisk forpligtelse (Art. 6 stk.1 litra c GDPR). Derudover bruger vi kun dine personlige eller virksomhedsrelaterede data i de tilfælde og i det omfang du giver os dit specifikke samtykke (Art. 6 stk. 1 litra a GDPR). Vi bruger dine personlige data til at kommunikere med dig, for at verificere din identitet, for at stille dit personlige Log-in område til rådighed på vores hjemmeside, for at behandle dine forespørgsler og ordre og for at kunne stille vore services til rådighed. Endvidere bruger vi dine data til at beregne fordelene, som du optjener ved at deltage i Cashback World programmet og til at allokere dem til dig og at oprette fakturaer vedrørende de aftalte margener.
Hvis du har givet os dit særskilte samtykke, bruger vi også dine data, inden for rammerne af det givne samtykke, til for eksempel at informere dig om tilbud og deals fra vores Loyalitetspartnere og vores B2B-Loyalitetspartnere. Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke, og det vil have virkning fra da af og yderligere behandling af data er ikke mulig. Vi gemmer dine person- og virksomhedsdata, så længe der forefindes et forretningsforhold med dig, og længere hvis der er lovligt standardiserede Opbevaringsperioder, eller hvis vi har behov for dataene i forbindelse med offentlig myndighedsudøvelse.

7. Datasikkerhed og videregivelse af persondata

For at beskytte dine data gør vi brug af krypteringer i forbindelse med dataoverdragelser (SSL-kryptering), Firewalls, programmer til afværgelse af hackerangreb, samt yderligere til enhver tid aktuelle sikkerhedsforanstaltninger. Ved kommunikation via e-mail kan vi alene sikre dine data efter den aktuelle stand af den tilgængelige teknik.

Brugen af din person- og virksomhedsdata håndteres af myWorld Danmark ApS, som medlemmernes og Loyalitetspartnernes kontraktlig partner, og som den ansvarlig enhed til behandling af dine data, benytter myWorld Danmark ApS sig af mWS myWorld Solutions AG som databehandler. Dine person- og virksomhedsdata kan dog videregives til andre serviceudbydere, samt til øvrige koncernselskaber i myWorld.



For at opfylde vores serviceforpligtelse, kommunikere med dig og administrere vores hjemmeside anvender vi forskellige serviceydelser hos underleverandører. Vi forsikrer dig om, at vi har valgt disse tjenesteudbydere forsvarligt, for at sikre en lovlig og sikker databehandling. Derudover har vi forpligtet tjenesteudbyderne til udelukkende at behandle dine person- og virksomhedsdata inden for de af os angivne formål og efter vores instruks. Tjenesteudbyderne er forpligtet til at overholde bestemmelserne i henhold til den danske dataretlige lovgivning og EU persondataret. En videregåede anvendelse af data ved disse serviceudbydere er udelukket.

Derudover videregiver vi dine person- og virksomhedsdata til myWorld koncernen, såfremt dette er nødvendigt for at at kunne udføre Cashback World Program, at registrere dine indkøb hos Loyalitetspartnere, at beregne dine medlemsfordele, at beregne og fakturere den afatlte formidlingsprovision. En sådan videregivelse sker under overholdelse af de nødvendige sikkerhedsmæssige tiltag for datasikkerhed. Selskaberne i myWorld koncernen er forpligtet til at overholde bestemmelserne i henhold til den danske og EUs person- og virksomhedsdataret, og til kun at behandle person- og virksomhedsdata indenfor rammerne af det formål, til hvilken de er videregivet. De omfattede tjenester er følgende: Kommunikation per elektroniske beskeder (f.eks. e-mails, SMS eller push-meddelelser), per fax, per telefon eller per brev for at informere om Loyalitetspartner og B2B-Loyalitetspartneres produkter og tilbud, samt at identificere tilbud, som svarer til dine interesser, gennemførelse af tilfredshedsundersøgelser, hotline-services samt behandling af transaktioner. Såfremt og så vidt det er nødvendigt med henblik på en konkret serviceydelse til dig, eller hvis du udtrykkeligt har givet dit samtykke, overfører vi konkrete person- og virksomhedsdata til vores B2B-partnervirksomheder. B2B-partnervirksomhederne er overfor os forpligtet til udelukkende at bruge person- og virksomhedsdata indenfor rammerne af det konkrete formål og i henhold til dansk og EU persondatalovgivning.

MyWorld er en koncern med international virksomhed. Vores virksomhed, ledelsesstrukturer og vores tekniske infrastruktur går på tværs af landegrænser. Vi kan derfor også videregive dine oplysninger til myWorld virksomheder der er placeret i udlandet, hvis det er nødvendigt for at leverer den forventede serviceydelse i Cashback World programmet, til at registrere køb, du har foretaget, de deraf følgende medlemsfordele eller den deraf følgende faktura. En videregivelse af dine person- og virksomhedsoplysninger til EU-medlemsstater, EØS medlemsstater, Schweiz og til andre lande, som ifølge dataforordningen anses som sikre tredjelande kan ske uden forudgående særskilt samtykke. Såfremt person- og virksomhedsdata skal videregives i andre lande end de førnævnte, vil vi informere dig og selvfølgelig overholde gældende databeskyttelsesbestemmelser, give dig passende garantier og sikre håndhævelsen af dine rettigheder og retsmidler. Vi vil ikke videregive dine person- og virksomhedsdata til andre personer, end de før nævnte loyalitetspartnere, B2B-loyalitetspartnere, serviceudbydere og myWorld-selskaber, medmindre du har givet samtykke hertil eller der forfindes en juridisk forpligtelse til dette.

8. Dine databeskyttelsesrettigheder og kontaktoplysninger

Du har ret til at få oplysninger om de person- eller virksomhedsdata, som vi ahr indsamlet om dig, og kan anmode om korrektion, sletning eller begrænsning af databehandling. Du har også ret til indsigelse og retten til dataoverførbarhed (Hvilket betyder, at du har ret til at modtage dataene i et struktureret, normalt og maskinlæsbart format).

Hvis du mener, at behandlingen af dine person- eller virksomhedsdata overtræder EU's generelle databeskyttelsesforordning, har du ret til at indgive en klage til datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk) eller en tilsynsmyndighed i en anden EU-medlemsstat.

Du kan til enhver tid, og uden begrundelse, tilbagekalde dit samtykke til brug af dine person- og virksomhedsdata på vores hjemmeside med fremtidig effekt. Hvis du tilbagekalder dit samtykke, er enhver videre behandling af dine personoplysninger ikke tilladt. Tilbagekald dit samtykke skriftligt (med brev eller e-mail) til følgende adresse:


myWorld Danmark ApS
Bomhusvej 13, st. th.
2100 København Ø
e-mail: service.dk@cashback-solutions.com

Såfremt du ønsker oplysninger om hvorledes vi bahandler de person- og virksomhedsdata, som vi har registreret om dig, eller ønsker information om hvordan du håndhæver dine databeskyttelsesrettigheder bedes du ligeledes henvende dig til ovenstående.