Privacy Policy

PRIVACYVERKLARING
INFORMATIE MET BETREKKING TOT ART 13, 14 ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (“AVG”)


Wij nemen de bescherming van uw persoonlijke en bedrijfsgerelateerde gegevens zeer serieus en streven ernaar om het gebruik van onze services veilig te maken. Wij verplichten ons ertoe de wettelijke privacywetgeving in acht te nemen. Deze privacyverklaring beschrijft welke gegevens wij van u verzamelen en gebruiken, voor welke doeleinden wij dit doen en hoe wij uw gegevens beschermen.

Inhoudsopgave
  1. Toepassingsgebied
  2. Welke gegevens vastgelegd worden
  3. Cookies en web tracking
  4. Verwijderen cookies
  5. Conversiemeting met de Facebook-pixel
  6. Social media buttons
  7. Wettelijke grondslagen verwerking persoonsgegevens
  8. Doeleinden gegevensverwerking
  9. Bewaartermijnen
  10. Bescherming van gegevens en doorgifte
  11. Uw rechten op gegevensbescherming en contactgegevens
  12. Toestemming

1. Toepassingsgebied

Deze verklaring is geldig voor de website die te vinden is op http://www.cashback-solutions.com. Let op dat deze tevens naar andere Cashback World-websites verwijst, ook naar zulke van andere landen waarvoor afwijkende privacyregels gelden.

myWorld Nederland is de verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (“Wbp”). Na 25 mei 2018 kwalificeert MyWorld Nederland als verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG”).

Onze gegevens zijn:

myWorld Nederland B.V.,
Hoofdweg 258 - 3,
3067 GJ Rotterdam,
Fax: +31(0) 10 820 9909
E-mail: service.nl@cashbackworld.com

Functionaris voor de Gegevensverscherming (ook wel Data Protection Officer genoemd)
Peter Oskar Miller
HXS GmbH
Millergasse 3
1060 Vienna, Austria
E-mail: data.protection@myworld.com

U vindt ons via de volgende social media kanalen:
Facebook https://www.facebook.com/CashbackWorld.NL/
Twitter https://twitter.com/cashback_world
Instagram https://www.instagram.com/cashback.world/
Pinterest https://nl.pinterest.com/lyoness_eu/
Blog http://shop-en-bespaar.nl/


2. Welke gegevens vastgelegd worden

Tot de “persoonlijke en zakelijke gegevens” die wij over u verwerken, behoren alle gegevens met betrekking tot persoonlijke of zakelijke situaties die wij van u ontvangen in het kader van uw Cashback World-membership, uw deelname aan het Cashback World Programma als partnerbedrijf en uw Cashback Solutions bestelling en die direct of indirect aan u kunnen worden gekoppeld (bijv. via uw Member-ID en Loyalty Partner ID). Dit zijn o.a.
  1. uw Member-ID
  2. uw volledige naam
  3. titel
  4. geslacht
  5. uw geboortedatum
  6. uw postadres
  7. de adrescoördinaten (lengte- en breedtegraad)
  8. uw telefoonnummer(s)
  9. faxnummer
  10. uw e-mailadres
  11. uw bankgegevens (bank, IBAN, BIC en rekeningshouder).
Aanvullend, verwerken wij uw Loyalty Partner ID, bedrijfsnaam, datum van oprichting, bedrifjsregistratienummer, bedrijfsadres, ieder bestaande filiaal, uw BTW-nummer, factuuradres, fax-nummer, zakelijke website, branche, omzetgegevens, bankgegevens, voornaam, achternaam, e-mailadres, geboortedatum en telefoonnummer van de contactpersoon van het bedrijf, het bestelde product van Cashback Solutions, evenals aanvullend bestelde producten.

3. Cookies en web tracking

Onze websites maken gebruik van zogenaamde cookies, dit zijn kleine tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen en daar weer kunnen worden opgehaald wanneer u onze website opnieuw bezoekt. Cookies worden gebruikt om het aanmelden bij onze diensten voor u mogelijk te maken en de website voor u te personaliseren.

U kunt een deel van ons webaanbod ook gebruiken zonder dat u zich hoeft te registreren resp. in te loggen. Ook in dat geval wordt bepaalde (anonieme) informatie automatisch vastgelegd om statistische gegevens over het gebruik en de efficiency van ons webaanbod te verzamelen en om dit aan de behoeften van onze gebruikers aan te passen. Om die reden verzamelen en verwerken wij informatie over uw IP-adres, de tijd en duur van uw bezoek, het aantal bezoeken dat u brengt, het formuliergebruik, uw zoekinstellingen, uw weergavebeeld en uw instellingen voor favorieten op onze website. De opslagduur van de cookies is verschillend. Wij gebruiken voornamelijk cookies die na beëindiging van uw bezoek op onze website automatisch worden verwijderd (zogenoemde “sessie-cookies”). Wij leggen iedere toegang tot onze website vast evenals iedere keer dat een op de website opgeslagen bestand wordt opgehaald. De door ons ingestelde cookies zijn uitsluitend bedoeld voor onze informatie en worden door mWS myWorld Solutions AG, Grazbachgasse 87-93, 8010 Graz, Oostenrijk in opdracht van myWorld Nederland B.V. verwerkt om de verzamelde informatie te analyseren.

Wij maken gebruik van JavaScript om uw gebruiksgedrag op onze website vast te leggen, om onze webservices aan te passen op de behoeften van onze gebruikers. Hierbij bepalen wij uw browsertype, locatie, tijdstip en duur van uw gebruik, URL en pagina-aanduiding alsmede de verwijzende website. U heeft de mogelijkheid om de vastlegging van deze gegevens af te wijzen door JavaScript direct via uw webbrowser te deactiveren.

Daarnaast gebruiken wij de volgende tools:

Google Analytics

Dit is een webanalysetool van Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043 Verenigde Staten, hierna “Google”, waarmee uw online-activiteiten op onze website worden vastgelegd en bepaald wordt hoeveel gebruikers ons op internet bezoeken en welke inhoud van de website wordt bekeken alsmede hoe vaak. De analyse geschiedt anoniem. De cookies van Google Analytics (gat_UA-102544931-1: Google Analytics Universal Tracking, _ga: Google Analytics Universal Tracking, __gid: Google Analytics Universal Tracking) worden – inclusief het IP-adres van Google Analytics Tool Anonymous en de gebruiksdata – normaal gesproken naar een server van Google in de Verenigde Staten gezonden en daar opgeslagen. Meer informatie hierover kunt u vinden op https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de. Google Analytics biedt op https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de de mogelijkheid om het vastleggen van gegevens af te wijzen.

Piwik Open Analytics-platform

Hiermee leggen wij uw online-activiteiten op onze website vast en berekenen we hoeveel gebruikers ons op internet bezoeken en welke inhoud op onze website hoe vaak wordt bekeken. De analyse geschiedt anoniem. De cookies worden op uw computer opgeslagen. Voor meer informatie ga naar: https://piwik.org/faq/.

Google AdWords

Hiermee worden bezoeken aan de website voor reclamedoeleinden (remarketing) opgenomen in Google en in het Display Network. Uw browser slaat bij het bezoek aan de website cookies op (IDE: Google AdWords Cookie), waarmee u als bezoeker herkend kunt worden wanneer u websites ophaalt die tot het reclamenetwerk van Google behoren. Op deze sites kunnen dan reclameadvertenties aan u als bezoeker worden gepresenteerd die op inhoud betrekking hebben, die u eerder op andere websites heeft opgehaald en die de remarketingfunctie van Google gebruikt. U kunt het vastleggen van de gegevens door Google AdWords afwijzen op de website http://www.google.com/settings/ads.

Conversion Tracking van Google AdWords

Hiermee maken wij conversion-statistieken die de effectiviteit van onze online-reclamecampagnes meten. Het cookie voor conversion-tracking (IDE: Google AdWords Cookie) wordt ingesteld als een gebruiker op een door Google geplaatste advertentie klikt. Volgens de privacybepalingen van Google worden er geen persoonlijke of zakelijke gegevens verwerkt. Als u niet aan tracking wilt deelnemen, kunt u tegen dit gebruik bezwaar maken doordat u het cookie van de Google conversion-tracking via de gebruiksinstellingen van uw internetbrowser deactiveert.

Salesforce Marketing Cloud

Hiermee nemen wij uw surfgedrag op onze website op ter optimalisatie van ons aanbod. Wij berekenen hiermee hoeveel gebruikers ons op internet bezoeken en welke inhoud op onze site wordt bekeken en hoe vaak. De analyse geschiedt anoniem en wordt met behulp van Predictive Intelligence voor een verbeterde weergave van het aanbod geautomatiseerd gebruikt. Bij geregistreerde Members wordt het surfgedrag van de gebruiker op de website ter verbetering van de gebruikersbeleving opgenomen en gebruikt om relevante inhoud op de gebruiker af te stemmen. De cookies van Salesforce worden in de regel naar een server van Salesforce in de Verenigde Staten verzonden en daar opgeslagen.

Microsoft Application Insights

Application Insights is een dienst van Microsoft die het mogelijk maakt voor ons om de prestatie en gebruiksvriendelijkheid van de website te monitoren en verbeteren. De dienst slaat geanonimiseerde telemetriegegevens op en analyseert deze (aantal pageviews, laadsnelheid van pagina’s, aangetroffen uitzonderingen en route van AJAX afhankelijkheden). De cookies (-ai_user, ai_session) worden gebruikelijk doorgezet naar een Microsoft server in de Verenigde Staten van Amerika en daar opgeslagen.

Hotjar

Wij verzamelen niet-persoonlijke informatie, inclusief standaard internetloginformatie en details van uw gedragspatronen wanneer u onze website bezoekt. Dit wordt gedaan om ons in staat te stellen u een betere gebruikerservaring te bieden, voorkeuren te identificeren, technische problemen te diagnosticeren, trends te analyseren en onze website te verbeteren.

De volgende informatie kan worden verzameld met betrekking tot uw apparaat en browser: IP-adres van het apparaat (vastgelegd en opgeslagen in een geanonimiseerde vorm), schermresolutie apparaat, apparaattype (unieke apparaat-ID's), besturingssysteem en browsertype, geografische locatie (alleen land ), en voorkeurstaal die wordt gebruikt om onze website weer te geven. De volgende informatie wordt verzameld met betrekking tot uw gebruikersinteractie: muisgebeurtenissen (bewegingen, locatie en klikken), toetsaanslagen.

Voor een steekproef van bezoekers registreert Hotjar ook informatie die wordt verzameld op onze website: verwijzende URL en domein, bezochte pagina's, geo-grafische locatie (alleen land), voorkeurstaal gebruikt om onze website weer te geven, datum en tijd waarop de webpagina's werden weergegeven.

U kunt ervoor kiezen om Hotjar uit te schakelen wanneer u onze website bezoekt door naar de opt-outpagina https://www.hotjar.com/opt-out te gaan en op 'Hotjar uitschakelen' te klikken.

Naast de in de gebruikte analysetools beschreven cookies worden ook nog de volgende cookies gebruikt:

Cookie

Uitgever

Doel/functie

language

Cashbackworld

Dit cookie slaat de taalinstellingen van de gebruiker op.

cookiesession1

Cashbackworld

Dit cookie is bedoeld voor de belastingverdeling van der HTTP-aanvragen in de netwerkinfrastructuur.

authSession

Cashbackworld

Cookie dat voor de duur van één sessie aangemaakt wordt en de sessie-ID bevat.

authToken

Cashbackworld

Authenticatiecookie dat voor ingelogde gebruikers wordt aangemaakt om deze eenduidig te kunnen identificeren.

LyoToolbar_SessionID

Cashbackworld

Dit cookie dient voor de communicatie met de Cashback Bar.

lyo_AT_cookie_privacystatement

Cashbackworld

Dit cookie dient voor het controleren of de websitegebruiker toestemming heeft gegeven voor het gebruik van cookies.

__RequestVerification_Token

Cashbackworld

Is een anti-vervalsing-token cookie en wordt gebruikt om een CSRF-aanval te voorkomen.



4. Verwijderen cookies

Let op dat de gebruikelijke internetbrowsers volgens de standaardinstellingen cookies accepteren. U kunt uw toestemming voor het gebruik van de cookies intrekken. U kunt uw browser bijvoorbeeld zo instellen dat u alle of bepaalde cookies afwijst of dat u vóór de ontvangst van een nieuw cookie (opnieuw) toestemming gevraagd wordt. De meeste browsers bieden u een handleiding hierover onder het met “Help” aangeduide menu-item in de menubalk. U wordt daar ook geïnformeerd over hoe u de reeds ontvangen cookies weer kunt verwijderen. De Consumentenbond heeft een stap voor stap uitleg online beschikbaar gemaakt. Sommige tracking cookies worden geplaatst door derden die onder meer via onze website advertenties aan u vertonen. Deze cookies kunt u centraal verwijderen via Your Online Choices zodat ze niet bij een website van een derde teruggeplaatst worden.
Let op dat u mogelijk niet alle functies van onze websites kunt gebruiken als u geen of niet alle cookies accepteert.Bij het gebruik van onze website krijgt u een informatiebalk te zien met ‘Als u doorgaat accepteert u onze cookies’ en een verwijzing naar ons cookiebeleid. Door het verdere gebruik van onze website, of, indien nodig, door apart verzamelde toestemming, gaat u ermee akkoord dat de bovenvermelde cookies en tools gebruikt mogen worden.

5. Conversiemeting met de Facebook-pixel

Wij gebruiken met uw toestemming binnen onze website de “Facebook-pixel” van Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, Verenigde Staten (“Facebook”) (fr: Facebook Cookie for Opt-Out identification). Dit is een cookie, dus een klein tekstbestand, dat op uw computer wordt opgeslagen en daar weer kan worden opgehaald. Met behulp hiervan kunnen acties van gebruikers worden getraceerd nadat deze een reclameadvertentie van Facebook gezien of aangeklikt hebben. Hierdoor kunnen wij de effectiviteit van de reclameadvertenties van Facebook voor statistische en marktonderzoeksdoeleinden vastleggen. De op die manier verzamelde gegevens zijn voor ons anoniem, en identificeren dus niet de gebruikers. De gegevens van Facebook worden echter opgeslagen en verwerkt zodat een koppeling met het betreffende gebruikersprofiel mogelijk is en Facebook de gegevens kan gebruiken voor eigen reclamedoeleinden, volgens de richtlijn van Facebook over het datagebruik (https://www.facebook.com/about/privacy/). U kunt het voor Facebook en haar partners mogelijk maken om reclameadvertenties op en buiten Facebook te plaatsen. Daarnaast kan voor deze doeleinden een cookie op uw computer worden opgeslagen. Door het gebruik van de website verklaart u zich akkoord met het gebruik van de Facebook-pixel.

6. Social media buttons

Op de website zijn share-buttons geïntegreerd van de socialemediaproviders Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, Verenigde Staten, XING, welke wordt geëxploiteerd door XING AG, Dammtorstraße 30, 20354 Hamburg, Duitsland, LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, Verenigde Staten, Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, Verenigde Staten, evenals GooglePlus van de socialemediaprovider Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Verenigde Staten. Bovendien is er een share-button voor e-mails geïntegreerd. De share-buttons zijn herkenbaar aan het desbetreffende logo.

Alle share-buttons zijn conform de wetgeving over de gegevensbescherming ingericht. Pas wanneer u op de desbetreffende "Share Button" op deze website klikt (en alleen dan), wordt er een directe verbinding gemaakt tussen uw browser en de server van de provider van het betreffende sociale netwerk. Volgens de providers van de genoemde sociale media worden zonder een klik op de betreffende share-button geen persoonlijke of bedrijfsgerelateerde gegevens van de sociale media verzameld wanneer u niet ingelogd bent bij deze sociale netwerken. Alleen bij ingelogde Members worden zulke gegevens, onder andere het IP-adres, verzameld en verwerkt. Voor zover u geen koppeling wenst van het bezoek op onze website met uw betreffende gebruikersaccount van de socialemediaprovider, kunt u uitloggen uit de gebruikersaccount van het betreffende sociale netwerk.

Wij wijzen u er hierbij op dat wij als aanbieder van de website geen kennis verkrijgen van de inhoud van de verzonden gegevens noch van het gebruik van deze gegevens door de sociale media. Meer informatie over het datagebruik door de sociale media vindt u in de privacyverklaringen van de genoemde sociale media. Deze vindt u hier:

Facebook
Twitter
Google
LinkedIn
XING


7. Wettelijke grondslagen verwerking persoonsgegevens

Wij gebruiken uw persoonlijke en bedrijfsgerelateerde gegevens uitsluitend in overeenstemming met de wettelijke voorschriften. De persoonlijke en bedrijfsgerelateerde gegevens die u ons bij uw registratie als Cashback World Member alsmede tijdens uw registratie als partnerbedrijf en in het kader van uw deelname aan het Cashback World programma ter beschikking stelt, leggen wij vast en verwerken wij uitsluitend in het kader van de vervulling van onze contractuele verplichtingen jegens u (Art 6 lid 1 1 onder b AVG). Tenzij u ons voorziet van deze gegevens, zijn we niet in staat om een contract met u af te sluiten. Aanvullend gebruiken wij uw gegevens wanneer wij daartoe wettelijk verplicht zijn (Art. 6 lid1 onder c AVG). Verder gebruiken wij uw persoonlijke en bedrijfsgerelateerde gegevens enkel in situaties en in de mate waarin u uw specifieke toestemming hebt verleend (Art. 6 lid1 1 onder a AVG).

8. Doeleinden gegevensverwerking

Wij gebruiken uw gegevens bijvoorbeeld voor de communicatie met u, om uw identiteit te verifiëren en om uw persoonlijke inlogomgeving op onze website aan u beschikbaar te kunnen stellen, om uw aanvragen en bestellingen te kunnen verwerken en om onze services aan u beschikbaar te kunnen stellen. Daarnaast gebruiken wij uw gegevens om de shopvoordelen waarop u vanwege uw deelname aan het Cashback World Programma recht heeft, te berekenen en aan u toe te wijzen en om facturen te creëren voor de overeengekomen commissies. Als u ons uw afzonderlijke toestemming hiervoor gegeven heeft, gebruiken wij uw gegevens, in het kader van de gegeven toestemming, ook om u bijvoorbeeld over aanbiedingen en acties van onze partnerbedrijven en onze B2B partnerbedrijven te informeren. U kunt deze toestemming op ieder gewenst moment weer intrekken door een verzoek daartoe op te sturen naar service.nl@cashbackworld.com, wat ervoor zorgt dat de toekomstige verwerking ontoelaatbaar maakt

9. Bewaartermijnen

We slaan uw persoonlijke en bedrijfsgerelateerde gegevens op zolang er een zakelijke relatie is met u en, verder wanneer er juridisch gestandaardiseerde langere periode voor behoud zijn of wanneer we de gegevens nodig hebben in het kader van een officiële procedure.Wij bewaren uw persoonsgegevens dus niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor u de gegevens heeft verstrekt.

U kunt op elk moment (kosteloos) inzage vragen in de gegevens die myWorld over u verwerkt en deze laten corrigeren, verwijderen of overdragen door een verzoek daartoe te sturen naar service.nl@cashbackworld.com

10. Bescherming van gegevens en doorgifte

MyWorld heeft uw privacy hoog in het vaandel staan. Uw persoonsgegevens worden daarom strikt vertrouwelijk behandeld en myWorld heeft passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen tegen verlies, diefstal of anderszins onrechtmatige verwerking van deze gegevens. Ter bescherming van uw gegevens maken wij daarom onder andere gebruik van encrypties bij het verzenden van gegevens (SSL-encryptie), firewalls, software tegen hackeraanvallen en nog andere veiligheidsmaatregelen volgens de nieuwste stand van de techniek. Bij de communicatie per e-mail kunnen wij de bescherming van de gegevens alleen op basis van de nieuwste stand van de techniek garanderen.

Het gebruik van uw persoonlijke en bedrijfsgerelateerde gegevens geschiedt steeds door myWorld Nederland B.V. als contractpartner en verantwoordelijke entiteit voor de verwerking van gegevens van de Members en partnerbedrijven.  myWorld Nederland B.V. maakt gebruik van mWS myWorld Solutions AG als dienstverlener voor de verwerking. Het doorsturen/ter beschikking stellen van uw persoonlijke en bedrijfsgerelateerde gegevens kan echter aan dienstverleners alsmede aan de andere bedrijven binnen de myWorld Groep plaatsvinden.



Wij maken voor het verlenen van onze services, het communiceren met u en voor het beheren van onze website gebruik van bepaalde dienstverleners. Wij verzekeren dat wij deze dienstverleners zorgvuldig selecteren om een rechtmatige en veilige gegevensverwerking te waarborgen. Bovendien hebben wij de dienstverleners middels een zogenaamde verwerkersovereenkomst ertoe verplicht uw persoonlijke en bedrijfsgerelateerde gegevens slechts volgens onze instructies te gebruiken overeenkomstig de Nederlandse privacybepalingen en gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie en alleen voor het bestemde doel. Een verdergaand gebruik van de gegevens door deze dienstverleners is uitgesloten.

Daarnaast geven wij uw persoonlijke en bedrijfsgerelateerde gegevens met waarborging van de vereiste maatregelen ter bescherming van gegevens binnen de myWorld Groep door, voor zover dit nodig is voor de uitvoering van het Cashback World programma, het verwerken van aankopen bij partnerbedrijven, het resulterende ledenvoordeel te berekenen, het berekenen en factureren van de overeengekomen commissie. De vennootschappen van de myWorld Groep zijn tegenover ons eveneens ertoe verplicht om uw persoonlijke en bedrijfsgerelateerde gegevens slechts te gebruiken voor het betreffende concrete doel en overeenkomstig de Nederlandse privacybepalingen en de gegevensbeschermingswetgeving van de Europese Unie. De betreffende diensten zijn in het bijzonder de volgende: het opnemen van contact middels elektronische berichten (bijv. e-mail, sms of Push-berichten), per fax, per telefoon of per brief ter informatie over producten en acties van het partnerbedrijf of B2B partnerbedrijf, de identificatie van aanbiedingen die met uw interesses overeenkomen, de uitvoering van tevredenheidsenquêtes, de exploitatie van informatietelefoonnummers alsmede het bewerken van transacties. Indien en voor zover het voor het verrichten van een concrete dienstverlening voor u nodig is of wanneer u ons uw expliciete toestemming geeft, zullen wij de hiervoor vereiste persoonlijke gegevens aan de partnerbedrijven en B2B partnerbedrijven doorsturen. De partnerbedrijven en B2B partnerbedrijven van hun kant zijn tegenover ons verplicht om uw persoonlijke en bedrijfsgerelateerde gegevens slechts te gebruiken overeenkomstig de Nederlandse privacybepalingen en die van de Europese Unie en telkens voor het betreffende concrete doel.

De myWorld Groep is internationaal actief. Onze economische activiteiten, managementstructuren en onze technische infrastructuur gaan over landsgrenzen heen. Wij zenden uw persoonlijke gegevens en bedrijfsgerelateerde gegevens aan andere myWorld bedrijven daarom ook naar het buitenland, voor zover dit nodig is voor de uitvoering van het Cashback World programma, het verwerken van aankopen bij partnerbedrijven, het resulterende ledenvoordeel te berekenen, het berekenen en factureren van de overeengekomen commissie. Voor het verzenden van uw persoonlijke en bedrijfsgerelateerde gegevens naar de lidstaten van de Europese Economische Ruimte, naar Zwitserland en naar andere landen met een passend niveau van gegevensbescherming (art. 76 en 77 Wet bescherming persoonsgegevens, art. 45 AVG) is geen extra toestemming nodig. Voor zover een verzending van uw persoonlijke en bedrijfsgerelateerde gegevens echter naar andere als de zojuist genoemde landen dient plaats te vinden, zullen wij u informeren en uiteraard voldoen aan de toepasbare voorschriften voor gegevensbescherming, u voorzien van passende garanties en zorgen voor de handhaving van uw rechten en rechtsmiddelen.

Aan andere personen dan de bovengenoemde partnerbedrijven en B2B partnerbedrijven waarmee wij samenwerken, dienstverleners en myWorld-vennootschappen zullen wij uw persoonlijke en bedrijfsgerelateerde gegevens niet doorsturen, tenzij u hiervoor uw toestemming aan ons heeft verleend of wanneer er sprake is van een juridische verplichting.

11. Uw rechten voor de bescherming van gegevens en contactgegevens

U heeft op elk moment het recht om (kosteloos) inzage te verkrijgen in de persoonlijke en bedrijfsgerelateerde gegevens die wij verwerken over u en u kunt verzoeken om deze te corrigeren, verwijderen of beperken in de verwerking door een verzoek daartoe op te sturen naar service.nl@cashbackworld.com. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van de cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze vinden in de instellingen van uw browser. Ter controle van uw identiteit kan myWorld u vragen om een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen waarbij uw BSN-nummer en pasfoto onzichtbaar zijn gemaakt. U heeft tevens het recht op weigering en het recht op gegevensoverdracht (wat betekent dat u het recht heeft om de gegevens op een gestructureerd, gebruikelijk en apparaat-leesbaar formaat te ontvangen)

Indien u in de overtuiging bent dat onze persoonlijke en bedrijfsgerelateerde gegevens de Algemene Verordening Gegevensbescherming van de Europese Unie overtreedt, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/ of een overkoepelende autoriteit van een andere EU Lidstaat. Bent u van mening dat wij niet zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens? Dan kunt u contact met ons opnemen via de hierboven vermelde contactgegevens.

12. Toestemming

Indien het gebruik van uw persoonlijke en bedrijfsgerelateerde gegevens op deze website is gebaseerd op uw toestemming, dan heeft u het recht om uw toestemming voor het gebruik deze gegevens voor de toekomst te allen tijde zonder opgaaf van redenen te herroepen. Een dergelijke herroeping heeft de ontoelaatbaarheid van het verdere gebruik van de gegevens tot gevolg. Deze herroeping dient in dat geval schriftelijk (per brief, fax of e-mail) aan het volgende adres te worden gericht:

myWorld Nederland B.V.
Hoofdweg 258-3, 3067 GJ Rotterdam
Fax: +31(0) 10 820 9909
E-mail: service.nl@cashbackworld.com

Wij verzoeken u dit adres ook te gebruiken als u vragen heeft over het gebruik van uw gegevens alsmede voor informatie over de handhaving van uw rechten en rechtsmiddelen.