Trouwheid van klanten als basis voor een succesvolle toekomst

Welkom in een nieuw tijdperk van klanttrouwheid met de UTERM.

Welkom in een nieuw tijdperk van klanttrouwheid met de UTERM. U kunt nu nieuwe en vaste klanten efficiënter aantrekken en beheren, snel de wensen van uw klanten ontdekken en het proces van vastleggen en verkopen, deals en nieuwsbrieven versnellen. Meld je vandaag aan om meer te leren over alles wat je kunt bereiken met onze universele tools voor de opbouw van klanttrouwheid.

Record sales in slechts enkele seconden

Dankzij UTERM is het registreren van sales een stuk eenvoudiger geworden voor uzelf en uw klanten. Als een klant een van uw deals wil gebruiken, maar deze nog niet heeft geclaimd, kunt u dit voor hem doen en kunt u de deal ook direct inwisselen. Met slechts één klik kunt u een uitnodiging voor uw getrouwheidsprogramma verzenden en daardoor nog meer klanten de mogelijkheid bieden om van uw deals te profiteren. U kunt profiteren van het vastleggen van de verkopen op één plek, waardoor u een perfect overzicht krijgt van uw dagelijkse omzet en omzet.


Een perfect overzicht van alle klanten dankzij uw CRM

Zorg voor een overzicht van al uw klanten, of ze nu lid zijn van Cashback World of niet. De CRM-module is uw klantenlijst van waaruit u klantgroepen kunt instellen met behulp van specifieke filters. Het importeren van nieuwe klanten of klantgroepen is eenvoudig en geeft u een overzicht van uw belangrijkste klanten, aankomende verjaardagen of uw nieuwste klanten. U heeft daarbij de mogelijkheid om specifiek verschillende klantentypes te targeten. Je kunt bestaande klanten ook uitnodigen om trouwe klant te worden door slechts één keer te klikken.


Deel uw aanbiedingen met klanten via nieuwsbrieven

Informeer uw klanten per nieuwsbrief over speciale evenementen en aanbiedingen en animeer ze om in uw winkel te winkelen. Het definiëren en onderhouden van doelgroepen kost slechts enkele stappen en stelt u in staat om individuele klantgroepen te targeten, waardoor uw klanten altijd aanbiedingen ontvangen die voor hen relevant zijn. Dit verhoogt niet alleen hun tevredenheid, maar ook hun interesse. Dankzij de intuïtieve creatie van een nieuwsbrief die aanpasbare sjablonen bevat, kunnen uw gepersonaliseerde infomails met minimale inspanning direct of volgens uw eigen schema worden verzonden.


Informeer naar de wensen van uw klanten

Maak uw klanten blij, door rekening te houden met hun wensen en wensen bij het nemen van uw zakelijke beslissingen. Het klantentevredenheidsonderzoek helpt u de klantentevredenheid te vergroten. Door directe feedback van uw klanten te ontvangen, kunt u ontdekken waar nog ruimte is voor verbetering als het gaat om kwaliteit en service. Met de module kunt u snel een klantentevredenheidsenquête maken waarmee u precies kunt achterhalen wat uw klanten willen door vooraf gedefinieerde vragen te stellen of door uw eigen vragen te stellen. Op basis van verschillende statistieken kunt u meteen bepalen welke onderwerpen van bijzonder belang zijn voor uw klanten. Hierdoor kunt u altijd een stap voor blijven als het gaat om klantentevredenheid.


Beheer uw werknemersaccounts moeiteloos

UTERM vereenvoudigt het werk voor uw werknemers, door hen alleen toegang te verlenen tot de gebieden die zij daadwerkelijk nodig hebben. Onder gebruikersbeheer kunt u alle gebruikers maken en onderhouden en hen specifieke toegang verlenen op basis van hun rol in uw bedrijf. Indien nodig kunt u een account ook snel blokkeren of verwijderen. Daarmee kunt u eenvoudig onnodige administratieve kosten verminderen.