Ξεκινήστε το μέλλον της αφοσίωσης πιστών πελατών

Με το UTERM σας καλωσορίζουμε σε μια νέα εποχή της αφοσίωσης πιστών πελατών.

Με το UTERM σας καλωσορίζουμε σε μια νέα εποχή της αφοσίωσης πιστών πελατών. Τώρα μπορείτε να κερδίζετε και να διαχειρίζεστε καλύτερα νέους και πιστούς πελάτες, να μαθαίνετε ευκολότερα τι θέλουν οι πελάτες σας και να επεξεργάζεστε γρηγορότερα συναλλαγές, Deals και newsletter. Εγγραφείτε σήμερα και γνωρίστε τις δυνατότητες του καθολικού μας εργαλείου αφοσίωσης πιστών πελατών.

Καταχωρήστε τις συναλλαγές σας σε δευτερόλεπτα

Η καταχώρηση συναλλαγών μέσω του UTERM απλοποιείται πολύ για εσάς και τους πελάτες σας. Εάν, για παράδειγμα, ένας πελάτης θέλει να χρησιμοποιήσει ένα από τα Deals σας, αλλά δεν το έχει εξασφαλίσει εκ των προτέρων, μπορείτε τώρα να το κάνετε εσείς για αυτόν και να το εξαργυρώσετε άμεσα. Για να είναι σε θέση να επωφελούνται ακόμη περισσότεροι πελάτες από τα Deals σας, αρκεί ένα κλικ για να στείλετε μια πρόσκληση στο πρόγραμμα αφοσίωσης πιστών πελατών σας. Μπορείτε, επίσης, να επωφεληθείτε από το γεγονός ότι καταγράφετε επί τόπου τις συναλλαγές σας και έτσι έχετε πάντοτε την καλύτερη δυνατή εικόνα των ημερήσιων συναλλαγών και των συναλλαγών των πελατών σας.


Όλοι οι πελάτες με μια ματιά στο CRM σας

Έτσι έχετε πάντα μια σαφή εικόνα όλων των πελατών σας, ανεξαρτήτως αν είναι μέλη του Cashback World ή όχι. Το CRM module είναι πρακτικά το αρχείο πελατών σας, στο οποίο μπορείτε πάντα να βρείτε ακριβώς την ομάδα πελατών που ψάχνετε χάρη στις διάφορες λειτουργίες φίλτρων. Εισάγετε νέους πελάτες ή ολόκληρες ομάδες με μερικά βήματα και αποκτήστε γρήγορα μια επισκόπηση των κορυφαίων πελατών σας, των επόμενων γενεθλίων ή των πιο πρόσφατων πελατών σας. Αυτό σας παρέχει πολύ καλύτερες δυνατότητες για να απευθύνεστε στοχευμένα σε διαφόρους τύπους πελατών. Επιπλέον, με ένα απλό κλικ καλείτε τους υπάρχοντες πελάτες να γίνουν πιστοί πελάτες σας.


Μοιραστείτε τις προωθητικές σας καμπάνιες με τους πελάτες σας μέσω newsletter

Ενημερώστε τους πελάτες σας μέσω newsletter για ειδικές εκδηλώσεις και προωθητικές καμπάνιες και ενθαρρύντέ τους με αυτόν τον τρόπο να κάνουν αγορές σε εσάς. Με τη δημιουργία και τη διαχείριση ομάδων απευθυνόμενου κοινού με λίγα μόνο βήματα, στοχεύετε πάντα στη σωστή ομάδα πελατών εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες σας ενημερώνονται μόνο για τις προσφορές που τους ενδιαφέρουν. Αυτό όχι μόνο αυξάνει την ικανοποίησή τους, αλλά και το ενδιαφέρον τους. Χάρη στην έξυπνη δημιουργία newsletter συμπεριλαμβανομένων των ελεύθερα επεξεργάσιμων προτύπων, τα εξατομικευμένα ενημερωτικα e-mails σας είναι έτοιμα για αποστολή χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και μπορούν να σταλούν άμεσα ή με βάση το δικό σας προγραμματισμό.


Ρωτήστε τι θέλουν οι πελάτες σας

Ικανοποιήστε τους πελάτες σας λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες και τις ανησυχίες τους κατά τη λήψη των επιχειρηματικών σας αποφάσεων. Το Customer Satisfaction Survey module σάς βοηθά να βελτιώσετε περαιτέρω την ικανοποίηση πελατών. Έχοντας λάβει το άμεσο feedback των πελατών σας, ξέρετε που να ρίξετε βάρος κατά την εξυπηρέτηση και την ποιότητα. Το module θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε γρήγορα μια έρευνα πελατών που θα σας βοηθήσει χρησιμοποιώντας έτοιμες ή προσαρμόσιμες ερωτήσεις να μάθετε τι θέλουν οι πελάτες σας. Με τη βοήθεια διαφόρων στατιστικών μπορείτε να αναγνωρίσετε αμέσως κατά την αξιολόγηση ποια θέματα βρίσκονται στο επίκεντρο. Έτσι, είστε πάντα ένα βήμα μπροστά, όταν πρόκειται για την ικανοποίηση των πελατών.


Διαχειριστείτε εύκολα πολλούς λογαριασμούς συνεργατών

Απλοποιήστε την εργασία με το UTERM για τους υπαλλήλους σας παρέχοντάς τους πρόσβαση στους τομείς που χρειάζονται. Στη διαχείριση χρηστών μπορείτε γρήγορα να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε χρήστες, στους οποίους εκχωρείτε δικαιώματα με το πάτημα ενός κουμπιού, ανάλογα με το ρόλο τους στην επιχείρησή σας. Εάν είναι απαραίτητο, οι χρήστες μπορούν, επίσης, να κλειδωθούν γρήγορα ή να διαγραφούν. Έτσι, χάρη στη διαχείριση χρηστών, μπορείτε εύκολα να μειώσετε το διοικητικό φόρτο.