Политика конфиденциальности

PRIVAATSUSPOLIITIKA ISIKUANDMETE KAITSE ÜLDMÄÄRUSE ARTIKLITE 13 JA 14 KOHANE TEAVE

Võtame Teie isiku- ja ettevõttega seotud andmete kaitset väga tõsiselt ja meie eesmärk on korraldada meie teenuste osutamine turvaliselt. Kohustume kinni pidama seadusest tulenevatest andmekaitse eeskirjadest. Käesolevas privaatsuspoliitikas on kirjeldatud, milliseid andmeid me Teilt kogume, kuidas ja miks me neid kasutame ja kuidas me Teie andmeid kaitseme.

Sisukord

  1. Kehtivusala
  2. Milliseid andmeid kogutakse?
  3. Küpsised ja Veebijälitamine
  4. Konversiooni mõõtmine Facebooki piksliga
  5. Jagamine
  6. Andmete kasutamine
  7. Andmete turvalisus ja edastamine
  8. Teie andmekaitseõigused ja kontaktandmed


1. Kehtivusala

Käesolev eeskiri kehtib aadressil http://www.cashback-solutions.com kättesaadava veebilehe suhtes. Palun pange tähele, et sellel veebilehel viidatakse teistele Cashback World veebilehtedele, ka nende riikide omadele, mille osas kehtivad teistsugused andmekaitse eeskirjad.

Vastutav andmekaitseseaduse alusel

myWorld Estonia OÜ
Laeva 2
10111 Tallinn
Eesti
service.ee@cashback-solutions.com


Andmekaitseametnik

Peter Oskar Miller
HXS GmbH
Millergasse 3
1060 Viin, Austria
data.protection@myworld.com

Meie veebilehtede edasiarendamise käigus teenuste parandamise eesmärgil võib juhtuda, et käesolevat isikuandmete kaitse deklaratsiooni on vaja täiendada. Sellisel juhul teavitame Teid sellest eelnevalt ja küsime Teilt eraldi nõusolekut, kui see osutub vajalikuks.

2. Milliseid andmeid kogutakse

„Isikuandmed“ ja „ettevõttega seotud andmed“ tähistavad igasugust teavet personaalsete või materiaalsete asjaolude kohta, mida me kogume ja töötleme Teie Cashback World Liikmesuse tõttu, Teie osalemise tõttu Cashback World Programmis kui Lojaalsuskaupmees ja Teie Caschback Solutions Tellimuse tõttu ning mida on võimalik Teiega otseselt või kaudselt (näiteks Teie Liikme ID ja Lojaalsuskaupmehe ID kaudu) seostada. Need andmed sisaldavad Teie liikme ID, Teie täisnimi, akadeemiline kraad, sugu, sünnikuupäev, postiaadress, aadressi koordinaadid (pikkus- ja laiuskraad), telefoninumber (numbrid), faksi-number, e-posti aadress, pangaandmed (pank, IBAN, BIC ja kontoomanik). Lisaks töötleme Teie Lojaalsuskaupmehe ID-d, ettevõtte nimi, asutamiskuupäev, äriregistrikood, ettevõtte aadress, olemasolevad filiaalid, käibemaksunumber, arvete edastamise e-posti aadress, faksinumber, ettevõtte veebileht, ärivaldkond, müügiandmed, pangaandmed, ettevõtte kontaktisiku eesnimi, perenimi, e-posti aadress, sünnipäev ja telefoninumber, tellitud Cashback Solutions tooted nagu ka lisaks tellitud tooted.

3. Küpsised ja veebijälitamine

Meie veebilehed kasutavad küpsiseid. Need on väikesed tekstifailid, mis salvestatakse Teie arvutisse ja millele on võimalik päringuid saata kui külastate meie veebilehte uuesti. Küpsiste eesmärk on võimaldada Teil registreeruda meie teenuste kasutajaks ja isikustada Teie jaoks veebileht. Teatud osa meie veebilehtedest on Teil võimalik kasutada ilma end registreerimata või sisse logimata. Ka sellisel juhul registreeritakse teatud teave automaatselt, et koguda statistilisi andmeid meie veebilehtede kasutamise ja tõhususe kohta ja et neid meie kasutajate vajadustega kohandada. Seetõttu kogume ja töötleme teavet Teie IP-aadressi, Teie külastuse aja ja kestuse, Teie külastuste arvu, vormide kasutamise, otsinguseadistuste, ekraanivaate, Teie seadistuste ja eelistuste kohta meie veebilehel. Küpsiste säilitamise aeg on erinev. Peamiselt kasutame küpsiseid, mis pärast Teie külastuse lõppu meie veebilehel automaatselt kustutatakse (nn sessiooniküpsised). Protokollime külastus meie veebilehel ja veebilehel säilitatavate failide allalaadimist. Meie paigaldatud küpsiste eesmärk on eranditult meie teavitamine ja neid töötleb kogutud teabe analüüsimiseks myWorld Estonia OÜ ülesandel, mWS myWorld Solutions AG, (Grazbachgasse 87-93, 8010 Graz, Austria).

Kasutame JavaScripti, et registreerida Teie kasutamiskäitumine meie veebilehel, eesmärgiga kohandada meie veebiteenused meie kasutajate vajadustega. Selle käigus teeme kindlaks Teie veebilehitseja tüübi, asukoha, kasutamise ajahetke ja kestuse, URL-i ja lehekülje nimetuse ning edasisuunanud veebilehe. Teil on võimalik nende andmete kogumisest keelduda, kui deaktiveerite JavaScripti vahetult oma veebilehitseja kaudu. Lisaks kasutame järgnevaid tööriistu:

Google Analytics

See on Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043 USA, edaspidi „Google“, veebi analüüsimise vahend, et registreerida oma võrgutegevus meie lehel ja kindlaks teha, kui palju kasutajaid meid külastavad ja salvestada kui tihti igat lehte külastatakse. Analüüsimine toimub anonüümselt. Google Analytics’i küpsised (gat_UA-102544931-1: Google Analytics Universal Tracking, _ga: Google Analytics Universal Tracking, __gid: Google Analytics Univer-sal Tracking) edastatakse koos Google Analytics Tool Anonymous IP-aadressi ja kasutusandmetega üldjuhul Google’i Ameerika Ühendriikides asuvasse serverisse ja säilitatakse seal. Lähemat teavet selle kohta leiate aadressil: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de. Google Analytics pakub lehel https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de võimalust andmete kogumisest keelduda.

Piwik Open Analytics Plattform

Selle abil registreerime Teie võrgutegevuse meie lehel ja teeme kindlaks, kui palju kasutajaid meid külastavad ja salvestame, kui tihti igat lehte külastatakse. Analüüsimine toimub anonüümselt. Küpsised salvestatakse Teie arvutis. Täiendava teabe saamiseks külastage palun lehte https://piwik.org/faq/.

Google AdWords

Selle eesmärk on veebilehe külastuste registreerimine reklaamiga seotud eesmärkidel (remarketing) Google’is ja Display Network’is. Teie veebilehitseja salvestab veebilehe külastuse ajal küpsised (IDE: Google AdWords Cookie), mis võimaldavad Teid külastajana uuesti ära tunda, kui avate veebilehti, mis kuuluvad Google’i reklaamvõrgustikku. Nendel lehekülgedel on võimalik Teile kui külastajale näidata reklaame, mis on seotud sisuga, mille olete eelnevalt avanud teistel veebilehtedel, mis kasutavad Google’i remarketing’i funktsiooni. Teil on võimalik keelduda andmete kogumisest Google AdWords’i poolt veebilehel http://www.google.com/settings/ads.

Google AdWords’i konversiooni jälgimine

Sellega koostame konversiooni statistikat, mis mõõdab internetis toimuvate meie reklaamikampaaniate tõhusust. Küpsis konversiooni jälgimiseks (IDE: Google AdWords Cookie) paigaldatakse, kui kasutaja vajutab Google’i avaldatud reklaamile. Google’i andmekaitse eeskirjade kohaselt isikuandmeid ega ettevõtte andmeid ei töödelda. Kui Te ei soovi jälgimises osaleda, on Teil võimalik sellisest kasutamisest keelduda, deaktiveerides Google’i konversiooni jälgimise küpsise oma veebilehitseja kasutamise seadistuste kaudu.

Salesforce Marketing Cloud

Sellega registreerime Teie käitumise meie veebilehel et saaksime optimiseerida meie pakkumisi. Selle abil selgitame välja, kui palju kasutajaid meid külastavad ja salvestame, kui tihti igat lehte külastatakse. Kõik analüüsitavad andmed on anonüümsed ja seda kasutatakse automatiseeritult predictive intelligence’i abil pakkumiste paremaks esitamiseks. Registreeritud Kasutajate puhul registreeritakse kasutajapõhine käitumine veebilehel kasutajakogemuse parandamiseks ja seda kasutatakse olulise sisu esitamiseks. Salesforce’i küpsised edastatakse üldjuhul Salesforce’i Ühendriikides asuvasse serverisse ja säilitatakse seal.

Microsoft Application Insights

Application Insights on Microsofti teenus, mis võimaldab meil jälgida ja parandada Veebilehe toimimist ja kasutajamugavust. Teenus talletab ja analüüsib anonümiseeritud telemeetrilisi andmeid (lehtede külastamise arv, lehtede laadimise arv, kohatud erandid ja AJAX sõltuvuste jälitamine). Küpsised (-ai_user, ai_session) saadetakse üldiselt Microsofti serverisse USA-s ja säilitatakse seal.

Hotjar

Me kogume andmeid, mis pole isikuandmed, sealhulgas standardsed interneti logiandmed ja detailid Teie käitumismustrite kohta, kui te külastate meie veebilehte. Seda tehakse, et saaksime pakkude Teile paremat kasutajakogemust, tuvastada Teie eelistused, selgitada välja tehnilised probleemid, analüüsida trende ja parandada meie veebilehte.

Teie seadme ja brauseri kohta võidakse koguda järgnevat teavet: seadme IP aadress (kogutud ja salvestatud anonümiseeritud kujul), seadme ekraani resolutsioon, seadme tüüp (unikaalsed seadme identifikaatorid), operatsioonisüsteem, brauseri tüüp, geograafiline asukoht (vaid riik) ja eelistatud keel, milles meie veebilehte kuvada. Seoses Teie kasutajakäitumisega kogutakse järgnevat teavet: tegevused hiirega (liigutused, asukoht ja klõpsamised), klahvivajutused.

Külastajate näidiste salvestamiseks Hotjar salvestab ka teavet, mida on kogutud meie veebilehelt: viitav URL ja domeen, külastatud lehed, geograafiline asukoht (vaid riik), eelistatud keel, milles meie veebilehte kuvada, kuupäev ja aeg, mil veebilehe lehti külastati.

Võite igal ajal loobuda Hotjari poolsest teabekogumisest meie veebilehe külastamisel, kasutades loobumise veebilehte https://www.hotjar.com/opt-out ja klõpsates lingil „Disable Hotjar“.

Lisaks kasutatud analüüsivahendites kirjeldatud küpsistele kasutatakse järgmisi täiendavaid küpsiseid:

Küpsis

Väljaandja

Eesmärk / funktsioon

Language

Cashbackworld

See küpsis salvestab kasutaja keeleseadistused.

cookiesession1

Cashbackworld

Selle küpsise eesmärk on HTTP päringute koormuse jagamine võrgutaristus.

authSession

Cashbackworld

Küpsed, mis luuakse ühe sessiooni ajaks ja mis sisaldavad sessiooni ID-d.

authToken

Cashbackworld

Autentimisküpsis, mis luuakse sisseloginud kasutajate jaoks, et neid oleks võimalik ühetähenduslikult identifitseerida.

lyo_AT_cookie_privacystatement

Cashbackworld

Selle küpsise eesmärk on jälgimine, kas kasutaja on andnud nõusoleku küpsiste kasutamiseks.

__RequestVerificationToken

Cashbackworld

See on võltsimise vastane token-küpsis ja selle eesmärk on CSRF-rünnaku tõkestamine.


Palun pange tähele, et enamlevinud veebilehitsejad aktsepteerivad küpsiseid standardseadistuste alusel. Teil on võimalik seadistada oma veebilehitseja ka nii, et keeldute kõikidest või teatud küpsistest või et enne uue küpsise paigaldamist küsitakse Teie käest selle osas nõusolekut. Sellekohaseid juhiseid pakub Teile enamik veebilehitsejaid menüüribal menüüpunktis „Abi“. Sealt saate ka teada, kuidas on Teil võimalik juba paigaldatud küpsiseid kustutada.

Palun pange tähele, et võib-olla ei ole Teil võimalik kasutada meie veebilehtede kõiki funktsioone ja teenuseid, kui Te ei aktsepteeri teatud või kõiki küpsiseid.

Meie veebilehe kasutamise kaudu, või kui vajalik, eraldi antud nõusoleku kaudu annate nõusoleku eespool loetletud küpsiste ja tööriistade kasutamiseks.

4. Konversiooni mõõtmine Facebooki piksliga

Kasutame Teie nõusolekul selle veebikeskkonnas Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA („Facebook“) nn Facebook’i pikslit (fr: Facebook Cookie for Opt-Out identification). See on küpsis; st väike tekstifail, mis salvestatakse Teie arvutis ja millele on võimalik päringuid saata. Selle abil on võimalik jälgida kasutajate tegevust pärast seda, kui nad on vaadanud Facebook’i reklaami või sellele vajutanud. Selle kaudu on meil võimalik statistilistel ja turu-uuringute eesmärkidel kindlaks teha Facebook’i reklaamide tõhusus. Sel viisil kogutud andmed on meie jaoks anonüümsed, need ei anna seega meile võimalust teha järeldusi kasutaja identiteedi kohta. Facebook’i andmed siiski salvestatakse ja neid töödeldakse selliselt, et kasutaja profiiliga seostamine on võimalik ja Facebook’il endal on võimalik kasutada andmeid enda reklaamieesmärkidel vastavalt Facebook’i andmete kasutamise juhendile (https://www.facebook.com/about/privacy/). Te saate anda Facebook’ile ning tema partneritele võimaluse reklaamide esitamiseks Facebook’is ja väljaspool Facebook’i. Lisaks on võimalik salvestada nendel eesmärkidel küpsis Teie arvutis. Veebilehe kasutamisega annate nõusoleku külastaja tegevuse piksli kasutamiseks.

5. Jagamine

Veebilehel on integreeritud sotsiaalvõrgustike Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA, XING, mille haldaja on XING AG, Dammtorstraße 30, 20354 Hamburg, Saksamaa, LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA, ja Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA jagamisnupud. Lisaks on integreeritud e-kirjade jagamisnupp. Jagamisnupud tunneb ära vastava logo järgi.
Kõik jagamisnupud on seadistatud vastavalt andmekaitse eeskirjadele. Alles pärast seda, kui olete käesoleval veebilehel vajutanud vastavale jagamisnupule (ja ainult siis), luuakse otseühendus Teie veebilehitseja ja vastava sotsiaalvõrgustiku haldaja serveri vahel. Nimetatud sotsiaalvõrgustike haldajate väitel ei kogu sotsiaalvõrgustikud isikuandmeid ega ettevõttega seotud andmeid enne, kui on vajutatud vastavale jagamisnupule juhul kui te ei ole nendesse sotsiaalvõrgustikesse sisse logitud. Selliseid andmeid, sealhulgas IP-aadress, kogutakse ja töödeldakse ainult sisselogitud Kasutajate puhul. Kui Te ei soovi meie veebilehe külastuse seostamist Teie vastava sotsiaalvõrgustiku kasutajakontoga, logige palun vastava sotsiaalvõrgustiku kasutajakontost välja.

Juhime siinkohal tähelepanu sellele, et veebilehe pakkujana ei saa me mingit teavet edastatud andmete sisu ega nende kasutamise kohta sotsiaalvõrgustike poolt. Lisateavet sotsiaalvõrgustike kasutamise kohta poolt leiate nimetatud sotsiaalvõrgustike andmekaitse deklaratsioonidest.

6. Andmete kasutamine

Kasutame Teie isiku- ja ettevõttega seotud andmeid eranditult õigusnorme järgides. Isiku- ja ettevõttega seotud andmeid, mille annate meie käsutusse Cashback World Member liikmena registreeritud olemise ajal, Lojaalsuskaupmehena registreeritud olemise ajal ja Teie osalemise jooksul Cashback World Programmis, kogume ja töötleme eranditult lepinguliste kohustuste raames (Artikkel 6 (1b) GDPR). Juhul kui te ei anna meile vajalikke andmeid, ei saa me Teiega lepingut sõlmida. Lisaks kasutame Teie andmeid ka siis, kui selleks on seaduslik kohustus (Artikkel 6(1c) GDPR). Lisaks eeltoodule kasutame Teie isiku- ja ettevõttega seotud andmeid ainult juhtudel ja ulatuses, milleks Teie annate meile selleks oma spetsiifilise nõusoleku (Artikkel 6(1a) GDPR).

Kasutame Teie isikuandmeid näiteks Teiega suhtlemiseks, et kontrollida Teie identiteeti ja pakkumaks Teile Teie isikliku liikmeruumi meie veebilehel, et töödelda Teie päringuid ja tellimusi ja pakkuda Teile oma teenuseid. Lisaks kasutame Teie andmeid, et kindlaks teha hüved, mis tulenevad Teie osalemisest Cashback World Programmis ja need Teile välja jagada ning koostada arved vastavalt kokkulepitud marginaalidele.

Kui olete andnud meile selleks eraldi oma nõusoleku, kasutame Teie andmeid, antud nõusoleku ulatuses, ka selleks, et anda Teile nt teavet meie Lojaalsuskaupmeeste ja meie B2B Lojaalsuskaupmeeste pakkumistest ja kampaaniatest. Te võite antud nõusoleku igal ajal tagasi võtta, misjärel muutub andmete edasine töötlemine lubamatuks.

Me säilitame Teie isiku- ja ettevõttega seotud andmeid niikaua, kuni meil on Teiega ärisuhe ja lisaks kauem, juhul kui eksisteerivad seaduslikud standardiseeritud pikemad säilitusperioodid või kui me vajame andmeid seoses ametlike menetlustega.

7. Andmete turvalisus ja edastamine

Teie andmete kaitseks kasutame muuhulgas andmete edastamisel krüpteerimist (SSL-krüpteering), tulemüüre, häkkimise tõrjeprogramme ja muid tehnika kõige uuemale tasemele vastavaid turvameetmeid. E-posti teel suhtlemise korral on meil võimalik tagada andmete turvalisus ainult vastavalt tehnika kõige uuemale tasemele.
Teie isiku- ja ettevõttega seotud andmete kasutamine toimub myWorld Estonia OÜ poolt, kes on liikmete ja Lojaalsuskaupmeeste  lepingupartner ja vastutav ettevõte Teie andmete töötlemise eest. myWorld Estonia OÜ kasutab töötlemisel teenusepakkujat mWS myWorld Solutions AG. Teie isiku- ja ettevõttega seotud andmeid võidakse siiski edastada / anda kasutamiseks teistele teenusepakkujatele ja ka teistele ettevõtetele myWorld grupis, Lyoness grupis ja Lyconet grupis.
Kasutame oma teenuste pakkumiseks, Teiega suhtlemiseks ja oma võrgutegevuse haldamiseks teatud teenusepakkujate teenuseid. Kinnitame, et valime need teenusepakkujad välja hoolikalt, et tagada andmete õiguspärane ja turvaline töötlemine. Lisaks oleme pannud teenusepakkujatele kohustuse kasutada Teie isiku- ja ettevõttega seotud andmeid ainult vastavalt meie juhistele ja vastavalt Eestis kehtivatele andmekaitse eeskirjadele. Andmete kaugemale ulatuv kasutamine nende teenusepakkujate poolt on välistatud.
Lisaks edastame Teie isiku- ja ettevõttega seotud andmeid myWorld grupi sees, kui see on vajalik Cashback World Programmi elluviimiseks, Lojaalsuskaupmeeste juures tehtud ostude salvestamiseks, sellest tulenevate liikmehüviste arvutamiseks, kokkulepitud marginaalide arvutamiseks ja arvete edastamiseks tagamaks, et vahalikud andmekaitsemeetmed on rakendatud. MyWorld grupi ettevõtted on samuti kohustatud kasutama Teie isiku- ja ettevõttega seotud andmeid ainult konkreetsel eesmärgil ja vastavalt Eestis ja Euroopa Liidus kehtivatele andmekaitse eeskirjadele. Vastavad teenused on eelkõige järgmised: kontaktivõtt elektrooniliste teadete (nt e-kiri, SMS või Push-teade), faksi, telefoni või kirja teel Lojaalsuskaupmehe või B2B Lojaalsuskaupmehe toodetest ja kampaaniatest teavitamise eesmärgil, Teid huvitavate pakkumiste identifitseerimine, rahuloluküsitluste läbiviimine, abiliinide haldamine ning tehingute käsitlemine. Me edastame Teie vajalikke isikuandmeid Lojaalsuskaupmehele või B2B Lojaalsuskaupmehele, vaid siis ja ulatuses, milles see on vajalik, et pakkuda Teile konkreetseid teenuseid või juhul kui olete andnud selleks selgesõnalise nõusoleku. Lojaalsuskaupmehed ja B2B Lojaalsuskaupmehed on kohustatud kasutama Teie isiku- ja ettevõtte andmeid vaid sellel eesmärgil, milleks andmed neile anti, vastavalt Eesti Vabariigi ja Euroopa Liidu andmekaitsenõuetele. 
MyWorld’i grupp on rahvusvaheline ettevõte. Meie äritegevus, juhtimisstruktuur ja meie tehniline taristu ületavad riigipiire. Saame edastada Teie isiku- ja ettevõtte andmeid seetõttu ka teistesse MyWorld ettevõtetesse välismaal, kui see on vajalik  Cashback World Programmi elluviimiseks, Teie tehtud tellimuste aga ka neist tulenevate liikmehüviste või marginaaliarvutuste salvestamiseks. Teie isiku- ja ettevõttega seotud andmete edastamiseks Euroopa Majanduspiirkonna riikidesse, Šveitsi ja teistesse asjakohase andmekaitsega riikidesse ei ole täiendavat nõusolekut vaja. Kui Teie isiku- ja ettevõttega seotud andmeid edastatakse siiski muudesse kui eespool nimetatud riikidesse, teavitame Teid sellest ja mõistagi tegutseme kooskõlas kõigi kohalduvate andmekaitsenõuetega, tagame Teile asjakohased garantiid ja Teie õiguste ja õiguskaitsevahendite jõustamise.

Muudele isikutele kui eespool-loetletud Lojaalsuskaupmeestele, B2B Lojaalsuskaupmeestele, teenusepakkujatele ja MyWorld ettevõtetele, me Teie isiku- ja ettevõttega seotud andmeid ei edasta, välja arvatud juhul, kui olete andnud meile selleks oma nõusoleku või selleks on õiguslik kohustus.

8. Teie andmekaitseõigused ja kontaktandmed

Teile on õigus saada teavet teid puudutavate isiku- ja ettevõttega seotud andmete kohta, mida me Teie kohta töötleme ning võite nõuda nende parandamist, kustutamist või töötlemise piiramist. Teil on ka õigus esitada vastuväiteid ja õigus andmete ülekantavusele (Mis tähendab, et Teil on õigus saada andmed struktureeritud, tavalises ja masinloetavas formaadis).

Kui Te arvate, et Teie isiku- või ettevõttega seotud andmete töötlemine rikub EL-i isikuandmete kaitse üldmäärust võite igal ajal esitada kaebuse Eesti Andmekaitse Inspektsioonile (http://www.aki.ee/) või mõne teise EL liikmesriigi järelevalveasutusele.

Kui Teie isiku- või ettevõttega seotud andmete töötlemine sellel veebilehel põhineb Teie nõusolekul, on Teil võimalik oma nõusolek nende andmete kasutamiseks tulevikus igal ajal põhjusi nimetamata tagasi võtta. Nõusoleku tagasivõtmine toob kaasa andmete edasise kasutamise lubamatuse. Nõusoleku tagasivõtmine tuleb saata kirjalikult (kirja või e-posti teel) järgmisele aadressile:

myWorld Estonia OÜ
Laeva 2, Tallinn 10111, Eesti
Telefon: +372 640 3600
Faks: +372 640 3609
E-post: service.ee@cashback-solutions.com

Palun pöörduge viidatud kontaktaadressile ka siis, kui Teil on küsimusi Teie andmete kasutamise kohta ning oma andmekaitse õiguste jõustamise kohta info saamiseks.