Privacy Policy

TIETOSUOJASELOSTE EU:N TIETOSUOJA-ASETUKSEN 13 JA 14 ARTIKLAN MUKAISIA TIETOJA

myWorld Finland Oy ottaa henkilötietoihin ja yritystoimintaan liityvän henkilötietojen suojan hyvin vakavasti ja pyrimme siihen, että palvelujemme käyttö on mahdollisimman turvallista. Sitoudumme noudattamaan tietosuojalainsäädäntöä. Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, mitä tietojasi keräämme ja käytämme, miten ja mihin tarkoituksiin teemme sen ja miten suojaamme tietojasi.

Sisällysluettelo
  1. Soveltamisala
  2. Mitä tietoja kerätään
  3. Evästeet ja verkkoseuranta
  4. Konversiomittaus Facebookin konversiopikselillä
  5. Jakaminen
  6. Tietojen käyttö
  7. Tietoturva ja tietojen edelleen luovuttaminen
  8. Tietosuojaan perustuvat oikeutesi ja yhteystiedot

1. Soveltamisala

Tämä seloste koskee osoitteessa http://www.cashback-solutions.com ladattavissa olevaa verkkosivustoa. Huomaa, että siinä viitataan muihin Cashback World -sivustoihin, myös muiden maiden sivustoihin, joita voivat koskea näistä poikkeavat tietosuojasäännöt.

Tietosuojalainsäädännön mukainen rekisterinpitäjä

myWorld Finland Oy,
Äyritie 18
01510 Vantaa
service.fi spam@gohere.go cashback-solutions.com

Tietosuojavastaava

Peter Oskar Miller
HXS GmbH
Millergasse 3
1060 Vienna, Austria
data.protection spam@gohere.go myworld.com

Verkkosivustojemme edelleen kehittämisen ja palvelujemme parantamisen myötä saattaa olla tarpeen täydentää tätä tietosuojaselostetta. Siinä tapauksessa ilmoitamme sinulle tästä etukäteen ja pyydämme tarvittaessa erillisen suostumuksesi.

2. Mitä tietoja kerätään

Käsittelemiimme henkilö- ja yritystietoihin kuuluvat ne henkilö-/yritystiedot, jotka saamme sinusta ja käsittelemme Cashback World -jäsenyyden, Cashback World Program -ohjelmaan Loyalty Merchant roolissa osallistumisen sekä Cashback Solutions -tilauksen seurauksena, jotka voidaan kohdistaa suoraan tai epäsuorasti sinuun (esim. jäsennumerosi ja Loyalty Merchant-ID:si kautta). Näitä ovat jäsentunnuksesi, koko nimesi, arvonimesi, sukupuolesi, syntymäaikasi, postiosoitteesi, osoitekoordinaattisi (pituus- ja leveysaste), puhelinnumerosi, faksinumerosi, sähköpostiosoitteesi, pankkiyhteystietosi (pankki, IBAN, BIC ja tilin haltija). Lisäksi käsittelemme Loyalty Merchant-ID:n, yrityksen nimen, perustamispäivän, y-tunnuksen, yhtiön postiosoitteen, nykyiset sivuliikkeet, verotunnuksen, laskutuksen sähköpostiosoitteen, faksinumeron, yhtiön verkkosivut, toimialan, myyntitiedot ja pankkitiedot. Yhtiön tilauksen yhteyshenkilöstä käsittelemme etunimen, sukunimen, sähköpostiosoitteen, syntymäajan ja puhelinnumeron, tilatut Cashback Solutions tuotteet sekä lisätilatut tuotteet.

3. Evästeet ja verkkoseuranta

Verkkosivustoillamme käytetään niin sanottuja evästeitä. Ne ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka sijoitetaan tietokoneellesi ja voidaan taas hakea sieltä, kun käyt uudestaan verkkosivuillamme. Evästeiden tarkoituksena on mahdollistaa kirjautumisesi palveluihimme ja personoida verkkonäkymääsi.

Voit käyttää tiettyä osaa verkkotarjonnasta ilman rekisteröitymistä tai sisäänkirjautumista. Siinäkin tapauksessa kerätään automaattisesti tiettyjä tietoja tilastollisen datan keräämiseksi verkkotarjontamme käytöstä ja tehokkuudesta ja sen sopeuttamiseksi käyttäjiemme tarpeisiin. Siksi keräämme ja käsittelemme tietoja IP-osoitteestasi, vierailusi ajankohdasta ja kestosta, vierailujesi lukumäärästä, lomakkeiden käytöstä, hakuasetuksistasi, näyttöasetuksistasi ja suosikkiasetuksistasi verkkosivustollamme. Evästeiden tallennusaika vaihtelee. Käytämme pääasiassa evästeitä, jotka poistuvat automaattisesti, kun vierailusi verkkosivustollamme päättyy (istuntokohtaisia evästeitä). Kirjaamme protokollaan verkkosivustomme latauksen ja verkkosivustolla olevan tiedoston haun. Asettamiemme evästeiden tarkoituksena on yksinomaan tietojen saaminen, ja mWS myWorld Solutions AG, Grazbachgasse 87-93, 8010 Graz, Itävalta käyttää niitä kerättyjen tietojen analysointiin myWorld Finland Oy:n, Äyritie 18, 01510 Vantaa toimeksiannosta.

Käytämme JavaScriptiä todetaksemme käyttötapasi verkkosivustollamme ja sopeuttaaksemme verkkopalvelujamme käyttäjiemme tarpeisiin. Tällöin selvitämme selaintyyppisi, sijaintisi, käyttösi ajankohdan ja keston, URL:n ja sivun nimityksen sekä linkitetyn verkkosivuston. Voit estää tämän selvittämisen poistamalla JavaScriptin käytöstä suoraan selaimessasi.

Lisäksi käytämme seuraavia työkaluja:

Google Analytics

Tämä on Google Inc.:n, 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043 USA, jäljempänä ”Googlen” verkkoanalyysityökalu, jonka tarkoituksena on selvittää verkkotoimintasi sivustollamme sekä selvittää, kuinka moni käyttäjä vierailee verkkosivustollamme ja kirjaa käyttäjien käyntikerrat kullakin sivustomme sivulla. Analysointi tapahtuu anonyymisti. Google Analyticsin evästeet (gat_UA-102544931-1: Google Analytics Universal Tracking, _ga: Google Analytics Universal Tracking, __gid: Google Analytics Uni-versal Tracking) välitetään tavallisesti Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne, mukaan luettuna Google Analyticsin IP-osoitteen anonymisointityökalu ja käyttäjätiedot. Lisätietoja tästä on osoitteessa https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=fi. Google Analytics tarjoaa mahdollisuuden estää tietojen keräys osoitteessa https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=fi.

Piwik Open Analytics Plattform

Tällä selvitämme verkkotoimintasi sivustollamme sekä sen, kuinka moni käyttäjä vierailee internet-sivustollamme ja kirjaa käyttäjien käyntikerrat kullakin sivustomme sivulla. Analysointi tapahtuu anonyymisti. Evästeet tallennetaan tietokoneellesi. Lisätietoja tästä on osoitteessa https://piwik.org/faq/.

Google AdWords

Tämän tarkoituksena on verkkosivustolle tehtyjen vierailujen tallentaminen mainostarkoituksiin (uudelleenmarkkinointi) Googlessa ja Google Display -verkostossa. Verkkosivustolla vieraillessasi selaimesi tallentaa evästeitä (IDE: Google AdWords Cookie), joiden avulla sinut voidaan tunnistaa vierailijana uudelleen, kun haet verkkosivuja, jotka kuuluvat Googlen mainosverkostoon. Näillä sivustoilla sinulle saatetaan esittää mainoksia, jotka liittyvät aiemmin muilla verkkosivustoilla hakemiisi sisältöihin, jos niillä käytetään Googlen uudelleenmarkkinointitoimintoa. Voit kieltää Google AdWordsin tietojen keräämisen osoitteessa http://www.google.com/settings/ads.

Google AdWordsin konversioseuranta

Tällä laadimme konversiotilastoja, joilla mitataan verkkomainoskampanjoidemme tehokkuutta. Konversioseurannan eväste (IDE: Google AdWords Cookie) asetetaan, kun käyttäjä napsauttaa Googlen näyttämää ilmoitusta. Henkilö -ja yritystoiminnantietoja ei Googlen tietosuojamääräysten mukaan käsitellä. Jos et halua osallistua seurantaan, voit estää tämän käytön poistamalla käytöstä Googlen konversioseurannan evästeen verkkoselaimesi käyttöasetuksista.

Salesforce Marketing Cloud

Tällä tallennamme käyttäytymisesi verkkosivustollamme voidaksemme optimoida tarjontaamme. Selvitämme sen avulla, kuinka moni käyttäjä vierailee verkkosivustollamme ja kirjaamme käyttäjien käyntikerrat kullakin sivustomme sivulla. Analysointi tapahtuu anonyymisti, ja sitä käytetään ennakoivan älykkyyden avulla automaattisesti tarjonnan esittämisen parantamiseksi. Rekisteröityjen jäsenten käyttäjäkohtainen käyttäytyminen verkkosivustolla tallennetaan käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja merkityksellisten sisältöjen näyttämiseksi. Salesforcen evästeet välitetään tavallisesti Salesforcen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne.

Microsoft Application Insights

Application Insights on Microsoftin palvelu, jonka avulla pystymme seuraamaan ja parantamaan verkkosivuston suorituskykyä ja käytettävyyttä. Palvelu tallentaa ja analysoi anonymisoituja telemetriatietoja (sivun katselukertojen lukumäärä, sivun latausajat, havaitut poikkeukset ja AJAX-riippuvuuksien seuranta). Evästeet (-ai_user, ai_session) siirretään tavallisesti Microsoftin palvelimelle Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne.

Hotjar

Kun vierailet verkkosivustollamme, keräämme vierailustasi ei-henkilökohtaista tietoa, kuten tavanomaisia internetin lokitietoja ja tietoja toiminnastasi. Näin voimme tarjota sinulle paremman käyttäjäkokemuksen, tunnistaa mieltymyksesi, tehdä vianmäärityksen ongelmatilanteissa, analysoida trendejä ja kehittää verkkosivustoamme. Käyttämästäsi laitteesta ja selaimesta saatetaan kerätä seuraavat tiedot: laitteen IP-osoite (selvitetään ja tallennetaan anonymisoidussa muodossa), laitteen näytön resoluutio, laitteen tyyppi (laitteen yksilölliset tunnistetiedot), käyttöjärjestelmä, selaimen tyyppi, maantieteellinen sijainti (vain maa) ja ensisijainen verkkosivuston kieliversio.

Toiminnastasi käyttäjänä kerätään seuraavat tiedot: hiiritapahtumat (liikkeet, sijainti ja klikkaukset) ja näppäinpainallukset.

Hotjar suorittaa myös otantaa kävijöiden joukosta, jolloin se tallentaa verkkosivustoltamme kerättyjä tietoja: sivustollemme viitannut URL-osoite ja verkkotunnus, kävijän avaamat sivut, maantieteellinen sijainti (pelkkä maa), ensisijainen verkkosivuston kieliversio sekä päivämäärä ja kellonaika, jolloin verkkosivuston sivuilla vierailtiin.

Voit milloin tahansa kieltää Hotjaria keräämästä tietoja vierailustasi verkkosivustollamme siirtymällä sivulle https://www.hotjar.com/opt-out ja valitsemalla ”Disable Hotjar”.

Käytetyissä analyysityökaluissa kuvattujen evästeiden lisäksi käytetään seuraavia evästeitä:

eväste

laatija

tarkoitus/toiminta

Language

Cashbackworld

Tämä eväste tallentaa käyttäjän kieliasetuksen.

cookiesession1

 
Cashbackworld

Tämä eväste auttaa HTTP-pyyntöjen kuormituksen jakamisessa verkkoinfrastruktuurissa.

authSession

 

Cashbackworld

Evästeet, joka asetetaan istunnon keston ajaksi ja jotka sisältävät istuntotunnuksen.

authToken

 

Cashbackworld

Autentisointieväste, joka asetetaan uusille käyttäjille heidän tunnistamisekseen.

LyoToolbar_SessionID

 

Cashbackworld

Tätä evästettä käytetään viestintään Cashback barin kanssa.

lyo_AT_cookie_privacystatement

 

Cashbackworld

Tällä evästeellä seurataan sitä, onko verkkosivuston käyttäjä sallinut evästeiden käytön.

 

__RequestVerificationToken

 

Cashbackworld

Väärennöksiltä suojaava token-eväste, jonka tarkoituksena on estää CSRF-hyökkäyksiä.



Huomaa, että tavallisimmissa internet-selaimissa on vakioasetuksena evästeiden hyväksyminen. Voit muuttaa selaimesi asetuksia myös niin, että estät kaikkien tai tiettyjen evästeiden käytön tai että sinulta kysytään ennen uuden evästeen vastaanottamista. Useimmissa selaimissa saat tätä koskevat ohjeet valikkoriviltä löytyvästä ohjevalikosta. Siitä saat myös ohjeet jo vastaanotettujen evästeiden poistamiseen.

Huomaa, että et ehkä voi käyttää kaikkia sivustojemme toimintoja ja palveluja, jos et hyväksy evästeitä tai joitakin niistä.

Käyttämällä verkkosivustoamme tai tarvittaessa antamalla erikseen hankkimamme suostumuksen, ilmaiset suostumuksesi siihen, että edellä mainittuja evästeitä ja työkaluja saa käyttää.

4. Konversiomittaus Facebook-pikselillä

Käytämme sinun suostumuksellasi Facebook Inc.:n, 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (”Facebook”) verkkosivustolla ”Facebook-pikseliä” (fr: Facebook Cookie for Opt-Out identification). Se on eväste, toisin sanoen pieni tekstitiedosto, joka sijoitetaan tietokoneellesi ja joka voidaan taas hakea sieltä. Sen avulla käyttäjien toimintoja voidaan seurata, kun he ovat nähneet Facebook-mainoksen tai napsauttaneet sitä. Näin voimme seurata Facebook-mainosten tehoa tilastollisiin ja markkinatutkimuksen tarkoituksiin. Tällä tavoin hankitut tiedot ovat meille anonyymejä, eikä niistä sitenvoida päätellä käyttäjien henkilöllisyyttä. Facebook kuitenkin tallentaa ja käsittelee tietoja, niin että yhteys kyseiseen käyttäjäprofiiliin on mahdollinen ja Facebook voi käyttää tietoja omiin mainostarkoituksiin Facebookin tietokäytännön (https://www.facebook.com/about/privacy/) mukaisesti. Voit sallia Facebookille ja sen kumppaneille mainosten esittämisen Facebookissa ja sen ulkopuolella. Tätä tarkoitusta varten voidaan lisäksi asentaa eväste tietokoneellesi. Käyttämällä verkkosivustoa ilmoitat hyväksyväsi konversiopikselin käytön.

5. Jakaminen

Verkkosivustolle on sijoitettu seuraavien organisaatioiden jakamispainikkeet: Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA, XING, jonka ylläpitäjä on XING AG, Dammtorstraße 30, 20354 Hampuri, Saksa, LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA, Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA, sekä GooglePlus, jonka ylläpitäjä on sosiaalinen verkosto Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States. Lisäksi sivustoon on integroitu viestien jakamispainike. Jakamispainikkeet tunnistaa kunkin palvelun logosta.

Kaikki jakamispainikkeet on integroitu tietosuojavaatimusten mukaisesti. Suora yhteys selaimesi ja sosiaalisen verkoston ylläpitäjän palvelimen välille vasta (ja vain silloin), kun napsautat kyseistä jaa-painiketta verkkosivustolla. Mainittujen sosiaalisten verkostojen ylläpitäjien mukaan sosiaaliset verkostot eivät kerää henkilö -tai yritystietoja, kun et ole kirjautuneena kyseisiin sosiaalisiin verkostoihin, ellei kyseistä jaa-painiketta napsauteta. Vain sisäänkirjautuneilta Jäseniltä kerätään ja käsitellään tällaisia tietoja, muun muassa IP-osoite. Jos et halua sivustollamme vierailun ja kyseisen sosiaalisen verkoston käyttäjätilisi välille syntyvän yhteyttä, kirjaudu ulos kyseisestä sosiaalisesta verkostosta.

Huomautamme tässä kohden, että sivuston tarjoajina emme saa tietoa välitettävien tietojen sisällöstä emmekä siitä, miten sosiaaliset verkostot käyttävät niitä. Lisätietoja sosiaalisten verkostojen käytöstä saat mainittujen sosiaalisten verkostojen tietosuojaselosteista.

6. Tietojen käyttö

Käytämme henkilö -ja yritystietojasi yksinomaan lain määräysten mukaisesti. Keräämme ja käsittelemme Cashback World -jäseneksi, sekä Loyalty Merchantiksi rekisteröitymisesi yhteydessä ja Cashback World –ohjelmaan osallistumisesi aikana käyttöömme antamiasi henkilö -ja yritystietoja yksinomaan täyttääksemme sopimusvelvoitteemme (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta). ja Jos et luovuta meille näitä tietoja, emme voi tehdä kanssasi sopimusta. Käytämme lisäksi tietojasi siinä tapauksessa, että se on tarpeen lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan c alakohta). Tämän lisäksi käytämme henkilö -ja yritystietojasi ainoastaan siinä tapauksessa ja siltä osin kuin olet antanut meille nimenomaisen suostumuksen (yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta).

Käytämme henkilötietojasi esimerkiksi viestintään kanssasi, henkilöllisyytesi todentamiseen, ja antaaksemme käyttöösi henkilökohtaisen kirjautumisalueesi sivustollamme, jotta voimme käsitellä yhteydenottojasi ja tilauksiasi ja antaa käyttöösi palvelujamme. Lisäksi käytämme tietojasi selvittääksemme sinulle kuuluvat edut osallistumisestasi Cashback World –ohjelamaan ja tilittääksemme ne sinulle sekä luodaksemme sovittujen katteiden mukaisia laskuja.

Jos olet antanut meille erillisen suostumuksen, käytämme tietojasi lisäksi antamasi suostumuksesi rajoissa esimerkiksi tiedottaaksemme sinulle Loyalty Merchant toimijoiden ja B2B Loyalty Merchant toimijoiden tarjouksista ja kampanjoista. Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi, jolloin tietojen käsittely ei peruutuksen jälkeen enää ole mahdollista.

Säilytämme henkilötietojasi ja yritystäsi koskevia tietoja niin kauan kuin välillämme on liikesuhde tai pidempään, jos lakisääteiset yhtenäistetyt säilytysajat sitä edellyttävät tai jos tarvitsemme tietoja viranomaismenettelyn yhteydessä.

7. Tietoturva ja tietojen edelleen luovuttaminen

Tietojemme suojaamiseksi käytämme muun muassa salattua tiedonsiirtoa (SSL-salaus), palomuureja, tunkeutumisenesto-ohjelmia ja muita nykyisen tekniikan tason mukaisia turvatoimia. Sähköpostiviestinnässä voimme taata tietojen turvallisuuden vain tekniikan nykyisen tason mukaisesti.

Henkilö -ja yritystietoja käyttää rekisterinpitäjänä ja jäsenten ja Loyalty Merchant toimijoiden sopimuskumppanina ja tietojen käsittelystä vastaavana osapuolena myWorld Finland Oy, joka käyttää mWS myWorld Solutions AG:ta palveluntarjoajana henkilötietojen käsittelyssä. Henkilö -ja yritystietosi voidaan kuitenkin välittää/luovuttaa muille palveluntarjoajille sekä muille myWorld-konsernin yrityksille.



Käytämme tiettyjä palveluntarjoajia palvelujemme hallinnoimiseen, sinun kanssasi viestimiseen sekä verkkosisältömme hallinnoimiseen. Vakuutamme, että valitsemme palveluntarjoajat huolellisesti taataksemme lain mukaisen ja turvallisen tietojenkäsittelyn. Lisäksi olemme velvoittaneet palveluntarjoajat käyttämään henkilö -ja yritystietoja vain ohjeidemme mukaan käyttötarkoituksen sekä Suomen ja Euroopan unionin tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Palveluntarjoajien muunlainen tietojen hyödyntäminen ei tule kysymykseen.

Lisäksi luovutamme henkilö- ja yritystietosi edelleen myWorld-konsernin sisällä siten, että takaamme tarvittavat tietoturvatoimet, mikäli tämä on välttämätöntä Cashback World -ohjelman toteuttamiseksi, Loyalty Merchant toimijoilta tehtyjen ostosten kirjaamiseksi, syntyvien jäsenetujen laskemiseksi sekä sovittujen katteiden laskemisen ja laskuttamisen toteuttamiseksi, myWorld-konsernin yhtiöt ovat myös velvoitettuja käyttämään henkilö -ja yritystietosi vain kulloiseenkin konkreettiseen tarkoitukseen ja Suomen ja Euroopan unionin tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Palveluita, joita asia koskee, ovat erityisesti seuraavat: yhteydenotto sähköisillä viesteillä (esim. sähköposti, tekstiviesti tai push-sähköpostiviesti), faksitse, puhelimitse tai kirjeitse Loyalty Merchant toimijoiden tai B2B Loyalty Merchant toimijoiden tuotteista ja kampanjoista tiedottamiseksi, kiinnostuksen kohteitasi vastaavan tarjonnan tunnistaminen, tyytyväisyystutkimusten toteuttaminen, suorien yhteydenottokanavien ylläpitäminen sekä tapahtumien käsittely. Välitämme Loyalty Merchant toimijoille ja B2B Loyalty Merchant toimijoille tarpeellisia henkilötietojasi, mikäli se on välttämätöntä konkreettisen palvelun tuottamiseksi sinulle ja siinä määrin kuin se on välttämätöntä tai jos annat meille siihen nimenomaisen suostumuksesi. Loyalty Merchant toimijat ja B2B Loyalty Merchant toimijat ovat velvoitettuja käyttämään henkilö -ja yritystietojasi vain kulloiseenkin konkreettiseen tarkoitukseen Suomen ja Euroopan unionin tietosuojalainsäädännön mukaisesti. myWorld-konserni on kansainvälinen yhteisö. Liiketoimintamme, johtorakenteemme ja tekninen infrastruktuurimme ylittävät maiden rajat. Voimme näin ollen välittää henkilö -ja yritystietosi muille myWorld-yrityksille ulkomailla, jos se on tarpeen Cashback World -ohjelman toteuttamiseksi, tekemiesi ostosten ja niistä syntyvien jäsenetujen kirjaamiseksi tai sovittujen katteiden laskemiseksi. Henkilö -ja yritystietosi välittämiseen Euroopan talousalueen jäsenvaltioihin, Sveitsiin ja muihin maihin, joissa on asianmukainen tietosuojan taso ei tarvita lisäsuostumusta. Mikäli henkilö -ja yritystietosi on kuitenkin tarkoitus välittää muihin kuin edellä mainittuihin maihin, lmoitamme asiasta sinulle ja noudatamme tietenkin soveltuvia tietosuojamääräyksiä, toteutamme riittävät suojatoimet ja varmistamme, että sinulla on mahdollisuus käyttää oikeuksiasi ja oikeussuojakeinojasi.

Emme luovuta henkilö -ja yritystietojasi muille kuin edellä mainituille Loyalty Merchant toimijoille, B2B Loyalty Merchant toimijoille, palveluntarjoajille ja myWorld-yhtiöille, paitsi jos olet antanut meille suostumuksesi siihen tai jos siihen on lakisääteinen velvollisuus.

8. Tietosuojaan perustuvat oikeutesi ja yhteystiedot

Sinulla on oikeus saada tietoa siitä, mitä sinua koskevia henkilötietoja ja yritysten tietoja käsittelemme. Sinulla on myös oikeus pyytää tietojen oikaisua, poistamista tai käsittelyn rajoittamista. Lisäksi sinulla on oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä ja oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen (mikä tarkoittaa, että sinulla on oikeus saada tietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneluettavassa muodossa).

Jos epäilet, että sinua koskevien henkilötietojen tai yritysten tietojen käsittely on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen vastaista, sinulla on oikeus tehdä valitus Suomen tietosuojavaltuutetulle (www.tietosuoja.fi) tai jonkin toisen EU:n jäsenvaltion valvontaviranomaiselle.

Jos henkilö- ja yritystietojesi käyttö tällä verkkosivustolla perustuu antamaasi suostumukseen, sinulla on oikeus peruuttaa näiden tietojesi käsittelyä koskeva suostumuksesimilloin tulevaisuuden osalta syitä ilmoittamatta. Peruuttaminen merkitsee, että tietojen käsittelyn jatkaminen ei ole sallittua. Mahdollinen peruutus on lähetettävä kirjallisesti (kirjeellä, faksilla tai sähköpostilla) seuraavaan osoitteeseen:

myWorld Finland Oy
Äyritie 18, 01510 Vantaa
Faksi: +358 29 3400 639
Sähköposti: service.fi spam@gohere.go cashback-solutions.com

Käytä näitä yhteystietoja myös silloin, jos sinulla on kysyttävää tietojesi käytöstä tai jos haluat tietoa tietosuojaa koskevien oikeuksiesi käytöstä.