Privacy Policy

Zaštitu Vaših ličnih podataka i podataka vaše kompanije smatramo veoma ozbiljnom i nastojimo da obezbijedimo sigurno korišćenje naših usluga. Nastojimo da poštujemo zakonske odredbe o zaštiti podataka. Ova izjava o zaštiti podataka opisuje koje podatke mi od Vas prikupljamo i kako ih štitimo.

Sadržaj

1. Područje važenja
2. Koje podatke obrađujemo
3. Cookies (kolačići) i Web Tracking
4. Mjerenje konverzije pomoću piksela akcije posetilaca na Facebook-u
5. Sharing
6. Korišćenje podataka
7. Sigurnost podataka i proslijeđivanje
8. Pravo na povlačenje, informacije, promjena podataka i kontakt

1. Područje važenja


Ova izjava se odnosi na uz pomoć linka http://www.cashback-solutions.com dostupnu web stranicu. Molimo Vas da imate u vidu da se ovo odnosi i na druge Cashback World web stranice, u drugim zemljama, za koje mogu da važe različita pravila o zaštiti podataka.

U toku dalje izrade naše web stranice u cilju poboljšanja naših servisa, može doći do dopune ove izjave o zaštiti podataka. U tom slučaju ćemo Vas unaprijed o tome obavijestiti i tražiti Vašu posebnu saglasnost.

2. Koje podatke obrađujemo


Lični podaci i podaci kompanije, koje obrađujemo, uključuju sve one izjave o ličnim ili činjeničnim karakteristikama, koje smo u toku Vašeg Cashback World članstva, Cashback World Programa kao Partnerska firma, kao i vaše porudžbine Cashback Solutions-a dobili i koje Vama na direktan ili indirektan (npr. preko Vašeg ID broja člana ili ID broja Partnerske firme) način mogu biti dodijeljene. Ovo uključuje: Vaš ID broj člana, puno ime, titulu, pol, datum rođenja, Vašu adresu, broj telefona, email adresu, bankovne podatke. Pored toga, obrađujemo vaš ID Partnerske firme, tekst kompanije, datum osnivanja, broj kompanije u Centralnom registru, adresu kompanije, eventualno postojeće filijale, vaš PIB broj, e-mail adresu za fakture, broj faksa, web stranicu kompanije, branšu, podatke o prometu, podatke o banci, ime, prezime, e-mail adresu, datum rođenja i telefonski broj kontakt osobe kompanije, naručeni Cashback Solutions proizvod, kao i dodatni naručeni proizvodi.

Rezultati rada na radnom mjestu, pouzdanost, kreditna sposobnost, ponašanje i sl., ne mogu se zasnivati na obradi podataka koje obrađuje myWorld.

myWorld je obavezan da obezbijedi tehničke, kadrovske i organizacione mjere zaštite ličnih podataka, radi zaštite od gubitka, uništenja, nedopuštenog pristupa, promjene, objavljivanja, kao i od zloupotrebe. Mjere zaštite ličnih podataka iz prethodnog stava ovog člana moraju odgovarati prirodi i karakteru podataka koji se obradjuju, uzimajući u obzir najviši nivo tehnologije i troškove njihovog sprovođenja.

3. Cookies (kolačići) i Web Tracking


Naše web stranice koriste takozvane kolačiće, koji su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na Vašem računaru i mogu odatle ponovo biti preuzeti. Kolačići se koriste da omoguće registraciju za naše usluge  i da personalizuju našu web stranicu za Vas.

Jedan dio naše web ponude takođe možete koristiti bez registracije, odnosno logovanja. Takođe, i u ovom slučaju se određene informacije obuhvataju automatski, kako bi se prikupljali statistički podaci o korišćenju i efikasnosti naše web stranice u cilju prilagođavanja potrebama naših korisnika. Stoga prikupljamo informacije o Vašoj IP adresi, vremenu i trajanju Vaše posjete, broju Vaših posjeta, korišćenju formulara, vašim podešavanjima pretrage, predstavljanju prikaza, podešavanjima za favorite na našoj web stranici. Vrijeme čuvanja kolačića je različito. Pretežno koristimo kolačiće koji nakon Vašeg napuštanja web stranice automatski budu obrisani (takozvane „Session-Cookies“).  Mi bilježimo svaki pristup kao i svako preuzimanje podataka sa web stranice. Postavljeni kolačići, služe isključivo za našu informaciju i obrađuju se za procjenu sakupljenih informacija sa mWS myWorld Solutions AG, Grazbachgasse 87-93, 8010 Graz u ime myWorld D.O.O. Podgorica.

Mi koristimo JavaScript da pratimo vaše ponašanje na našoj web stranici kako bismo naše web usluge prilagodili potrebama naših korisnika. Pri tome određujemo vrstu pretraživača, lokaciju, vrijeme i trajanje vašeg korišćenja, URL i naziv stranice i referentne web lokacije. Imate mogućnost da sakupljanje ovih podataka odbijete tako što ćete onemogućiti JavaScript  direktno iz vašeg web pretraživača.

Pored toga, koristimo i sljedeće alate:

Google Analytics



To je jedan Webanalysetool (jedna mrežno analitička alatka) od Googla Inc. 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043 USA, u nastavku „Google“, da obuhvati vaše online aktivnosti na našoj stranici i istražuje, koliko korisnika nas na internetu posjećuje i koji sadržaji  naše stranice se koliko često pogledaju. Obrada podataka je anonimna. Cookies (kolačići) od Google Analytics se – uključujući Google Analytics Tool Anonymous IP adrese i korisničke podatke – po pravilu dostavljaju jednom Google Serveru u Americi i tamo se memorišu. Bliže informacije u vezi ovoga, molim preuzmite na https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de. Google Analytics pod https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de nudi mogućnost da se obuhvatanje podataka odbije.

Platforma Piwik Open Analytics


Sa ovim obuhvatamo Vaše online aktivnosti na našoj stranici i istražujemo koliko korisnika nas na internetu posjećuje i koju sadržinu naše stranice koliko puta pogledaju. Obrada podataka je anonimna. Cookies (kolačići) će biti memorisani na vašem računaru. Za bliže informacije posjetite molim, https://piwik.org/fag/.

Google AdWords


Ovo služi za bilježenje posjetilaca web stranice u propagandne svrhe (Remarketing) u Google.u i u Display Network-u. Vaš pregledač memoriše Cookies (kolačiće) pri posjeti web stranice, koji omogućavaju, da vas kao posjetioca ponovo prepozna, kada otvorite web stranice, koje pripadaju reklamnoj mreži Googl-a. Vama kao posjetiocu, mogu da budu prezentovani reklamni oglasi na ovim stranicama, koji se odnose na sadržine stranica koje ste predhodno otvorili na drugim stranicama, a upotrebljavaju Remarketing Google funkciju. Vi možete da odvijete podatke obuhvaćene preko Google AdWords na web stranici http://www.google.com/settings/ads.

Conversion Tracking od Google AdWords


Time mi stvaramo Conversion statistike koje mjere efikasnost naših online propagandnih kampanja. Cookie (kolačić) za Conversion-Tracking se postavlja kada jedan korisnik klikne od strane Googla postavljeni oglas. Shodno odredbama za zaštitu podataka od Google-a neće biti obrađeni lični podaci i podaci kompanije. Ako ne želite da učestvujete na Tracking-u, možete se protiviti ovom  korišćenju, pri čemu možete deaktivirati Cookie (kolačiće) Google Conversation-Tracking-a, preko podešavanja pri upotrebi Vašeg Internet-pregledača.

Salesforce Marketing Cloud


Sa ovim bilježimo vaše ponašanje na našoj web stranici za optimizaciju naše ponude. Ovim mi istražujemo, koliko korisnika nas na internetu posjećuje i koju sadržinu naše stranice koliko  često pogledaju. Obrada podataka je anonimna i posredstvom Predictive Intelligence se upotrebljava  za poboljšano predstavljanje ponude i automatski će se primjenjivati. Kod registrovanih članova bilježi se ponašanje korisnika na web stranici  za poboljšanje korisničkog-doživljaja i koristi se za stavljanje relevantnih sadržina. Cookies (kolačići) od Salesforce-a se obično dostavljaju na jedan Salesforce server  u Americi i tamo se memorišu.

Pored, opisanih Cookies (kolačića) koji se koriste alatima za analizu koriste se i sledeći Cookies (kolačići):

Cookie

Domen

Svrha / Funkcija

cookiesession1

www.cashback-solutions.com

Ovaj Cookie služi za raspodjelu opterećenja http upita u mrežnoj infrastrukturi.

ASP.NET_SessionID

www.cashback-solutions.com

Cookie koji se kreira tokom trajanja sesije i sadrži ID sesije

__RequestVerification_Token

www.cashback-solutions.com

Ovo je jedan anti-falsifikacioni -token Cookie i služi za spriječavanje CSRF-napada

MyLangUrlManagerlang

calculator.cashback-solutions.com

Ovaj kolačić čuva jezik na kome bi trebalo prikazati kalkulator prednosti.

ibc

calculator.cashback-solutions.com

Cookie koji se kreira tokom trajanja sesije i sadrži ID sesije iz kalkulator prednosti

language

www.cashbackworld.com

Ovaj Cookie memoriše korisnička podešavanja za jezik.

cookiesession1

www.cashbackworld.com

Ovaj Cookie služi za raspodjelu opterećenja http upita u mrežnoj infrastrukturi.

authSession

www.cashbackworld.com

Cookie koji se proizvodi za vrijeme jedne sjednice i sadrži ID-sjednice.

authToken

www.cashbackworld.com

Cookie koji se proizvodi za identifikaciju ulogovanog člana kako bi se on mogao jasno identifikovati.

LyoToolbar_SessionID

www.cashbackworld.com

Ovaj Cookie služi za komunikaciju sa Cashback Bar-om.

lyo_AT_cookie_privacystatement

www.cashbackworld.com

Ovaj Cookie služi za praćenje da li je korisnik web stranice prihvatio korišćenje Cookies-a.

__RequestVerification_Token

www.cashbackworld.com

Ovo je jedan anti-falsifikacioni -token Cookie i služi za spriječavanje CSRF-napada



Molim uzmite u obzir, da uobičajeni internet pregledač shodno standardnim podešavanjima kolačiće prihvata. Vi možete svoj pregledač podesiti tako, da sve ili određene kolačiće odbacite (odbijete) ili da prije prijema novog kolačića budete pitani. Uputstvo  vam  nude najveći broj pregledača,  pod oznakom „Hilfe“ (pomoć) naznačene meni tačke na strani izbornog polja.Tamo saznajete takođe kako možete već dobijene Cookies (kolačiće) ponovo da brišete.

Molim uzmite u obzir, da možda nećete moći sve funkcije naše web stranice da koristite, ako ne prihvatite sve ili neke Cookies (kolačiće).

Korišćenjem naše web stranice izjašnjavate se da ste saglasni, da se gore navedeni Cookies (kolačići) i alati smiju koristiti.

4. Mjerenje konverzacije sa Facebook-Pixel


Mi ćemo sa Vašom saglasnošću, unutar našeg nastupa na internetu, umetnuti „Facebook-Pixel“ na Facebook Inc., 1601 S.California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA („Facebook“). To je jedan Cookie (kolačić), dakle jedna mala datoteka teksta, koja se odlaže na vašem računaru i može biti opet pozvana. Uz njenu pomoć (datoteke) mogu se naknadno pratiti akcije korisnika, nakon što su korisnici vidjeli ili kliknuli na jedan Facebook reklamni oglas. Na taj način mi možemo obuhvatiti efikasnost Facebook-reklamnih oglasa u statističke i u svrhe istraživanje tržišta. Na ovaj način sakupljeni  podaci su za nas anonimni,  ne pružaju nam dakle povratne zaključke vezane za identitet korisnika. Svakako će podaci sa Facebooka biti memorisani i obrađeni, tako da je moguća veza između svakog profila korisnika i Facebook će upotrijebiti podatke za sopstvene reklamne svrhe u skladu sa  odgovarajućim Facebook-direktivama (smjernicama) shodno  upotrebi podataka,  (https://www.facebook.com/about/privacy/).Vi možete Facebooku  i njegovim partnerima omogućiti uključivanje  propagandnih oglasa na i izvan Facebooka. Nadalje se u ove svrhe može memorisati jedan Cookie (kolačić) na Vašem računaru. Sa korišćenjem web stranice izjašnjavate se da ste saglasni sa primjenom (upotrebom) Besucheraktions-Pixel (piksela posjetilačke akcije).

Vi možete vašu saglasnost za upotrebu (primjenu) piksela posjetilačke akcije u svako doba da opozovete. Opoziv je u datom slučaju moguće pismeno (pismom, faksom ili mailom) poslati na sljedeću adresu:

myWorld D.O.O. Podgorica
Ulica Slobode br. 2,
81000 Podgorica
Tel.: +382 (0) 20 219 910
Fax.: +382 (0) 20 219 912
email: service.me spam@gohere.go cashback-solutions.com



5. Sharing (Dijeljenje)


Na web stranici su integrisani Share-Button socijalnih mreža Twitter lnc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA, XING, kojima upravlja XING AG, Dammtorstrasse 30, 20354 Hamburg, Njemačka, Linkedln Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA, Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA kao i GooglePlus socijalne mreže Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States. Nadalje je integrisan jedan Share-Button za mailove. Share-Buttons se prepoznaje na osnovu svakog logoa.

Svi Share-Buttons su podešeni saglasno zaštiti podataka. Tek kada kliknete na određeni Share-Button ove web stranice (i samo tada), biće uspostavljena direktna veza između vašeg pregledača i korisnika servera određene mreže. Shodno korisnicima navedenih socijalnih mreža, bez klika na određeni Share-Button, neće se pojaviti lični podaci osobe i podaci kompanije socijalnih mreža. Samo kod prijavljenih Članova će se takvi podaci, između ostalog IP adresa, pojaviti i obraditi. Ukoliko ne želite dodjelu posjete na našoj web stranici vašem određenom korisničkom računu socijalnih mreža, odjavite se sa korisničkog računa određenih socijalnih mreža.

Mi ukazujemo na ovom mjestu, kao ponuđač web stranice, da ne dobijamo saznanje o sadržini posredovanih podataka kao i o njihovom korišćenju preko socijalnih mreža. Dalje informacije o korišćenju podataka preko socijalnih mreža naći ćete u deklaraciji o zaštiti podataka navedenih socijalnih mreža.

6. Korišćenje podataka


Mi koristimo vaše lične podatke i podatke vaše kompanije samo u skladu sa zakonskim odredbama. Lične podatke i podatke vaše kompanije, koje nam prilikom Vaše registracije kao Cashback World Član kao i prilikom vaše registracije kao Cashback World Partnerska firma i u toku Vašeg učešća u Cashback World Programu kao Partnerska firma dostavite, prikupljamo i obrađujemo isključivo u okviru ispunjenja naših ugovornih obaveza ka vama, i pored toga, samo u slučajevima kada nam vi date saglasnost za to.

Mi koristimo Vaše podatke za komunikaciju sa vama, za verifikaciju vašeg identiteta i kako bismo vam na Cashback Solutions web stranici omogućili pristup vašem ličnom Merchant Lounge-u radi obrade vaših porudžbina i zahtjeva i mogućnosti korišćenja našeg servisa. Pored toga, koristimo vaše podatke, za utvrđivanje i dodjeljivanje, iz vašeg učešća u Cashback World Programu, proisteklih prednosti za člana.

Ukoliko za to imamo vašu posebnu saglasnost, koristimo vaše podatke i za informisanje o npr. ponudama i akcijama naših B2B Partnerskih firmi.

7. Sigurnost podataka i proslijeđivanje


Za zaštitu Vaših podataka, koristimo između ostalog šifrovanje pri prenosu podataka (SSl-šifrovanje), Firewall, programe hakerske odbrane i druge mjere bezbjednosti po aktuelnom standardu tehnike. Kada komunicirate putem e-pošte, možemo garantovati sigurnost podataka samo prema trenutnom stanju tehnike.

Do upotrebe Vaših ličnih podataka i podataka vaše kompanije dolazi od strane myWorld D.O.O. Podgorica kao ugovornog partnera Partnerskih firmi, koji služi kao pružalac usluga za mWS myWorld Solutions AG. Vaši lični podaci kao i podaci vaše kompanije se, kao što je navedeno u nastavku, mogu proslijeđivati određenim pružaocima usluga, kao i u okviru myWorld Grupe:

Za izvršenje naših usluga, za komunikaciju sa članovima i za upravljanje našeg online izdanja možemo koristiti tuđe uslužne djelatnosti. Mi vas uvjeravamo da ćemo druge pružaoce usluga pažljivo birati, kako bi obezbijedili zakonsku i bezbijednu obradu podataka. Osim toga, mi smo pružaoce usluga obavezali, da vaše lične podatke kao i podatke vaše kompanije koriste samo namjenski na osnovu naših uputstava i u skladu sa odredbama crnogorskog zakona o zaštiti podataka. Svako dalje korišćenje podataka od strane ovih službi je isključeno.

Pored toga, mi možemo Vaše lične podatke kao i podatke vaše kompanije, uz garanciju neophodnih mjera za zaštitu podataka, u okviru myWorld Grupe, dalje proslijediti, ukoliko je to potrebno radi elektronske obrade i administracije ili  za pružanje konkretne usluge vama. Društva myWorld Grupe su prema nama takođe u obavezi da vaše lične podatke kao i podatke vaše kompanije koriste isključivo za konkretnu namjenu i u skladu sa crnogorskim odredbama o zaštiti podataka. Ove usluge su posebno sledeće: kontakt putem elektronske pošte (npr. e-pošta, SMS ili Push obavještenja), faksom, telefonom ili pismom radi informisanja o proizvodima i akcijama B2B Partnerske firme, identifikacija ponuda koje odgovaraju vašim interesima sprovođenje anketa o zadovoljstvu, operativnih linija kao i obrade transakcija. Ukoliko je to potrebno i u obimu koji je dovoljan za pružanje konkretne usluge vama, mi ćemo B2B Partnerskoj firmi proslijediti vaše potrebne lične podatke kao i podatke vaše kompanije. B2B Partnerske firme su prema nama takođe u obavezi da vaše lične podatke kao i podatke vaše kompanije koriste isključivo za konkretnu namjenu i u skladu sa odredbama crnogorskog zakona o zaštiti podataka.

myWorld je Grupa koja djeluje internacionalno. Naše poslovne aktivnosti, struktura upravljanja i naša tehnička infrastruktura premašuju granice zemlje. Stoga Vaše lične podatke kao i podatke vaše kompanije možemo proslijediti i u inostranstvo. Za proslijeđivanje vaših ličnih podataka kao i podataka vaše kompanije u zemljama članicama evropske ekonomske oblasti, u Švajcarskoj i u zemljama sa  adekvatnom zaštitom podataka (§ 42 Stav 6 Zakona o zaštiti podataka o ličnosti Crne Gore 2012), nije potrebna dodatna saglasnost. Za prenos Vaših ličnih podataka kao i podataka vaše kompanije u drugim različitim od već pomenutih zemalja, potrebna je  vaša izričita saglasnost.

Proslijeđivanje vaših ličnih podataka kao i podataka vaše kompanije na druge osobe, različite od već pomenutih prijateljskih B2B Partnerskih firmi, pružaoca usluga i myWorld-društava nije dozvoljeno, osim ako ste nam dali saglasnost.

8. Pravo na povlačenje, informacije, promjena podataka i kontakt


Vi imate mogućnost da povučete svoj pristanak za korišćenje vaših podataka kao i podataka vaše kompanije na ovoj web stranici u budućnosti, bez navođenja razloga. Jedan takav opoziv prouzrokuje zabranu daljeg korišćenja podataka. Opoziv je potrebno poslati pismenim putem (putem pisma, faxa ili e-maila) na sljedeću adresu:

myWorld D.O.O. Podgorica
Ulica Slobode br. 2,
81000 Podgorica
Tel.: +382 (0) 20 219 910
Fax.: +382 (0) 20 219 912
email: service.me spam@gohere.go cashback-solutions.com

Molimo Vas da se obratite na ovoj adresi u slučaju pitanja za korišćenje vaših podataka kao za ažuriranje vaših podataka ili pravilno postavljanje.