Zakoračite u budućnost Programa lojalnosti

Dobro došli u novu eru Programa lojalnosti uz UTERM.

Dobro došli u novu eru Programa lojalnosti uz UTERM. Sada pridobijate i uređujete podatke novih i stalnih kupaca na još bolji način, jednostavnije saznajete želje svojih kupaca i brže kreirate promete, Deals ponude i newsletter. Registrujte se još danas i upoznajte mogućnosti našeg univerzalnog alata za zadržavanje kupaca.

Evidentirajte svoje promete za nekoliko sekundi

Sa UTERM evidentiranjem prometa pojednostavljuje se mnogo toga za Vas i Vaše kupce. Ako kupac, na primer, želi da iskoristi neku od Vaših Deals ponuda ali je prethodno nije obezbijedio, sada možete da je preuzmete za njega i odmah je realizujete. Da bi što više kupaca moglo da profitira od Vaših Deals ponuda, dovoljan je jedan klik da pošaljete pozivnicu u svoj Program lojalnosti za stalne kupce. Vi profitirate i tako što sada svoje promete evidentirate na jednom mjestu i uvijek imate optimalan pregled svojih dnevnih prometa i prometa kupaca.


Pregled svih kupaca uz CRM

Na ovaj način uvek imate jasan pregled svih svojih kupaca, bez obzira na to da li su Cashback World članovi ili nisu. CRM modul praktično predstavlja Vašu bazu podataka kupaca u kojoj zahvaljujući različitim funkcijama filtera uvek možete da nađete tačno onu grupu kupaca koju tražite. Nove kupce ili čitave grupe kupaca importujete u nekoliko koraka i brzo dobijate pregled svojih top kupaca, predstojećih rođendana i najnovijih kupaca. Samim tim imate mnogo bolje mogućnosti da se ciljano obratite različitim tipovima kupaca. Jednim jednostavnim klikom pozivate postojeće kupce da postanu Vaši stalni kupci


Podijelite akcije sa svojim kupcima putem newsletter-a

Informišite svoje kupce putem newsletter-a o specijalnim događajima i akcijama i animirajte ih na taj način da kupuju kod Vas. Kreiranjem i uređivanjem ciljnih grupa u samo nekoliko koraka uvijek se obraćate pravoj grupi kupaca i možete da budete sigurni da svoje kupce informišete samo o ponudama koje su relevantne za njih. Tako se povećava ne samo njihovo zadovoljstvo već i zainteresovanost. Zahvaljujući intuitivnom kreiranju newsletter-a zajedno sa šablonima koji mogu slobodno da se obrađuju Vaši info mejlovi su spremni za slanje bez mnogo napora i mogu da se pošalju odmah ili prema sopstvenom planu.


Ispitajte šta Vaši kupci žele

Učinite svoje kupce srećnima tako što ćete uzeti u obzir njihove želje i interesovanja prilikom donošenja poslovnih odluka. Modul za ankete za kupce Vam pomaže da dodatno poboljšate zadovoljstvo kupaca. Dobijanjem direktne povratne informacije od kupaca saznajete gdje treba još da se poradi kada su u pitanju usluga i kvalitet. Modul Vam omogućava da brzo kreirate anketu za kupce iz koje na osnovu unapred pripremljenih ili samostalno kreiranih pitanja saznajete šta Vaši kupci žele. Na osnovu različitih statistika prilikom evaluacije odmah saznajete koje teme su posebno u fokusu. Tako ste uvijek korak ispred kada je u pitanju zadovoljstvo kupaca.


Uređujte bez muke više naloga zaposlenih

Pojednostavite svojim zaposlenima rad sa UTERM-om tako što će dobiti pristup samo onim oblastima koje su im neophodne. U menadžmentu korisnika na brz i jednostavan način kreirate i uređujete korisnike kojima u zavisnosti od njihove uloge u Vašem preduzeću na dodir dugmeta dodijeljujete ovlašćenja. Ako je potrebno, korisnici mogu brzo da se zaključaju ili izbrišu. Zahvaljujući menadžmentu korisnika pojednostavljuje se proces uređivanja korisnika.