Personvernerklæring

Vi tar beskyttelsen av dine person- og firmaopplysninger på alvor og tilstreber at bruken av våre tjenester skal foregå sikkert. Vi forplikter oss til å følge personvernlovgivningen. Denne personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi behandler, for hvilke formål vi gjør dette og hvordan vi beskytter dem.

Innholdsfortegnelse

1. Anvendelsesområde
2. Hvilke opplysninger som lagres
3. Informasjonskapsler ("cookies") og web-sporing
4. Konverteringsmåling via Facebook-pixel
5. Deling
6. Bruk av personopplysninger
7. Informasjonssikkerhet og overføring
8. Tilbakekallelsesrett, informasjon, endring av personopplysninger og kontaktinformasjon

1. Anvendelsesområde


Denne erklæringen gjelder for bruken av nettsiden http://www.cashback-solutions.com Vennligst merk at erklæringen henviser til andre Lyoness-websider i ulike land, hvor andre personvernregler kan gjelde.

I forbindelse med videreutvikling av våre websider for å forbedre våre tjenester, kan det oppstå behov for endringer og tilføyelser til denne personvernerklæringen. I så fall vil vi informere om dette på forhånd, og innhente ditt eksplisitte samtykke.

2. Hvilke opplysninger som lagres


Person- og firmaopplysningene om deg, som vi behandler, omfatter alle opplysninger om personlige eller faktiske forhold, som vi har mottatt fra deg i forbindelse med ditt Cashback World medlemskap, din deltakelse som partner i Cashback World og bestilling av Cashback Solutions, og som direkte eller indirekte (eksempelvis gjennom ditt medlemsnummer) kan knyttes til deg. Det er ditt medlemsnummer, fullstendige navn, tittel, kjønn, fødselsdato, adresse, adressekoordinatene (lengde- og breddegrad), telefonnummer(er), faksnummer, e-postadresse og bankopplysninger. I tillegg behandler vi Partner-ID, firmanavn, dato for kontraktsinngåelse, organisasjonsnummer, firmaadresse, eventuelle filialer, e-postadresse for fakturautsendelse, faksnummer, bedriftens nettadresse, bransje, salgsopplysninger, bankopplysninger, fornavn, etternavn, e-postadresse, fødselsdato og telefonnummer til bedriftens kontaktperson, det kjøpte produktet fra Cashback Solutions, samt andre kjøpte produkter.

3. Informasjonskapsler ("cookies") og web sporing


Våre websider benytter såkalte informasjonskapsler ("cookies"), dvs. små tekstfiler som lagres på din datamaskin, og som senere kan spores.   Informasjonskapsler gjør det mulig at du kan registrere deg for våre tjenester og foreta personlige tilpasninger for deg på våre nettsider..

Du kan også benytte en del av vårt webtilbud uten å registrere deg og logge deg inn. Også i dette tilfellet blir bestemte opplysninger automatisk lagret for at vi skal kunne samle statistikk vedrørende bruken og effektiviteten av vårt webtilbud, og med dette foreta tilpasninger i henhold til brukerens behov. Derfor behandler vi informasjon om din IP-adresse, tid, varighet og antall av dine besøk, skjemabruk, dine søkeinnstillinger, din fremstillingsmåte og dine favorittinnstillinger på vår nettside. Hvor lenge informasjonskapsler lagres, varierer. Hovedsakelig bruker vi informasjonskapsler som blir slettet automatisk etter avslutningen av ditt besøk ("session-cookies"). Vi registrerer hvert besøk og hver nedlastning av filer på nettsiden. Informasjonskapsler som legges inn av oss, brukes utelukkende som vår egen informasjon og blir behandlet av mWS myWorld Solutions AG på vegne av myWorld Norway AS for analyse av innsamlet data.

Vi bruker JavaScript for å spore din bruker-adferd på vår nettside og for å skreddersy våre webtjenester til brukerens behov. Herunder identifiserer vi hvilken nettleser du bruker, din posisjon, tidspunkt og varighet av din bruk, URL, sidenavnet og den refererende nettsiden. Du kan nekte at disse dataene samles inn ved å deaktivere JavaScript direkte i nettleseren din.

I tillegg benytter vi følgende verktøy:

Google Analytics


Google Analytics er et web-analyseverktøy fra Google Inc., 1600 Amfiteater Parkway Mountain View, CA 94043 USA, heretter „Google“, for å registrere og analysere din aktivitet på våre websider, og for å fastslå hvor mange brukere som besøker oss på internett samt hvilket innhold som blir besøkt på sidene våre og hvor ofte. Analysen foregår imidlertid helt anonymt. Informasjonskapslene fra Google Analytics – inkludert Google Analytics Tool Anonymous IP og brukerdata – blir vanligvis sendt til en Google-server i USA og lagret der. Nærmere informasjon om dette kan hentes herfra https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=no.Google Analytics tilbyr under https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl.

Piwik Open Analytics Platform


Vi bruker Piwik Open Analytics Platform for å registrere brukernes aktivitet inne på vår side, antall brukere som besøker siden og hvilket innhold som blir lest. Registreringen foregår anonymt. Informasjonskapslene lagres på din datamaskin. Les mer på https://piwik.org/faq/.

Google AdWords


Google AdWords brukes til å registrere antall besøk på nettsiden for salgsfremmende formål (remarketing) på Google og Displaynettverket. Når du surfer, lagrer nettleseren din informasjonskapsler som lar deg bli gjenkjent som besøkende når du besøker nettsteder som er en del av Googles annonseringsnettverk. På disse sidene kan du bli presentert for annonser som er relatert til innhold som du tidligere har sett på andre nettsteder som bruker Googles remarketingfunksjon. Du kan nekte Google AdWords til å samle inn dataene på websiden http://www.google.com/settings/ads.

Conversion Tracking med Google AdWords


Med denne lager vi konverteringsstatistikker som måler effektiviteten av våre online annonseringskampanjer. Konverteringssporingskoden er satt når en bruker klikker på en Google-servert annonse. I henhold til Googles personvernregler behandles ingen person- eller firmaopplysninger. Hvis du ikke ønsker å tillate sporingen, kan du ekskludere denne bruken ved å deaktivere informasjonskapselen Google Conversion Tracking via brukerinnstillingene for nettleseren din.

Salesforce Marketing Cloud


Vi bruker denne cookien for å registrere vi adferd på nettsiden vår for å optimalisere tilbudet vårt. Vi kan identifisere hvor mange brukere som besøker oss på internett, hvilket innhold på nettsiden vår som leses og hvor ofte. Analysen gjøres anonymt og brukes automatisk ved hjelp av Predictive Intelligence for forbedret tilbudspresentasjon. For registrerte medlemmer logges brukerrelatert atferd på nettstedet for å forbedre brukeropplevelsen og til å spille av relevant innhold. Salesforce-informasjonskapsler leveres vanligvis til og lagres av en Salesforce-server i USA.

I tillegg til informasjonskapslene som er beskrevet i analyseverktøyene som brukes, brukes følgende ekstra informasjonskapsler:

Informasjonskapsel ("cookie")

Domene

Formål / funksjon

cookiesesson1

www.cashback-solutions.com

Denne informasjonskapselen fordeler kapasiteten av http-forespørsler i nettverk infrastrukturen.

ASP.NET SessionID

www.cashback-solutions.com

Informasjonskapsel opprettet for å måle varigheten av en sesjon og inneholder sesjons-ID.

_RequestVerification_Token

www.cashback-solutions.com

Anti-piratkopieringstoken-cookie og klient for å forhindre CSRF-angrep.

MyLangUrlManagerlang

calculator.cashback-solution.com

Lagrer språkinnstillinger for kalkulatoren.

Ibc

calculator.cashback-solution.com

Informasjonskapsel opprettet for å måle varigheten av en sesjon og inneholder sesjons-ID.

language

www.cashbackworld.com

Denne informasjonskapselen lagrer språkinnstillinger til brukeren.

cookiesession1

www.cashbackworld.com

Denne informasjonskapselen fordeler kapasiteten av http-forespørsler i nettverk infrastrukturen.

authSession

www.cashbackworld.com

Informasjonskapsel opprettet for å måle varigheten av en sesjon og inneholder sesjons-ID.

authToken

www.cashbackworld.com

Autentiseringsinformasjonskapsel som identifiserer innloggede brukere.

LyoToolbar_SessionID

www.cashbackworld.com

Denne informasjonskapselen leverer til kommunikasjonen med Cashback Bar.

lyo_AT_cookie_privacystatement

www.cashbackworld.com

Denne informasjonskapselen sjekker at brukeren av nettsiden har samtykket til bruk av informasjonskapsler.

__RequestVerification_Token

www.cashbackworld.com

Anti-piratkopieringstoken-cookie og klient for å forhindre CSRF-angrep.



Vi bruker denne cookien for å registrere vi adferd på nettsiden vår for å optimalisere tilbudet vårt. Vi kan identifisere hvor mange brukere som besøker oss på internett, hvilket innhold på nettsiden vår som leses og hvor ofte. Analysen gjøres anonymt og brukes automatisk ved hjelp av Predictive Intelligence for forbedret tilbudspresentasjon. For registrerte medlemmer logges brukerrelatert atferd på nettstedet for å forbedre brukeropplevelsen og til å spille av relevant innhold. Salesforce-informasjonskapsler leveres vanligvis til og lagres av en Salesforce-server i USA.

I tillegg til informasjonskapslene som er beskrevet i analyseverktøyene som brukes, brukes følgende ekstra informasjonskapsler.

Ved bruk av våre nettsider samtykker du i at ovennevnte informasjonskapsler og verktøy tillates brukt

4. Konverteringsmåling med Facebook-piksel


Vi bruker, med ditt samtykke, en såkalt "Facebook Pixel" fra Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). Dette er en informasjonskapsel, som er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen din og som kan hentes ut. Med dens hjelp kan bruker-adferd spores etter

at brukeren har sett eller klikket på en Facebook-annonse. Dette gjør at vi kan spore effektiviteten til Facebook-annonser for statistiske formål og for markedsundersøkelser. Dataene som er samlet inn på denne måten er anonym, og kan dermed ikke gi noen informasjon om identiteten til brukerne. Men dataene fra Facebook lagres og behandles, slik at det er mulig å koble dataen til den respektive Facebook-brukerprofilen, og Facebook kan bruke informasjonen til egne markedsføringsformål, i henhold til Facebooks regler for databruk (https://www.facebook.com/about/privacy/). Du kan aktivere at Facebook og dets partner kan vise annonser på og utenfor Facebook. Det kan også lagres en informasjonskapsel på datamaskinen din for disse formålene. Ved å bruke nettstedet, samtykker du i bruken av bruker-adferd pikselen.

Du kan tilbakekalle ditt samtykke til å bruke bruker-adferd pikselen når som helst. Tilbakekallingen må sendes skriftlig (med brev, faks eller e-post) til:

myWorld Norway AS
Lysaker Torg 15,
1366 Lysaker
Telefon: 21 09 35 00
Telefaks: 21 09 35 01
Email: service.no spam@gohere.go cashback-solutions.com

5. Deling


På nettsiden er det delingsknapper til de sosiale mediene Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA, XING, som drives av XING AG, Dammtorstrasse 30, 20354 Hamburg, Tyskland, LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA, Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA, samt GooglePlus som drives av Google Inc., 1600 Amfiteater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Videre er det integrert en delingsknapp for sending av eposter. Delingsknappene kan gjenkjennes av den respektive logoen.

Alle delingsknappene er opprettet med tanke på beskyttelse av data. Først når du klikker på en av delingsknappene på denne nettsiden (og bare da), etableres det en direkte forbindelse mellom nettleseren og serveren til operatøren av det respektive sosiale nettverk. Ifølge operatørene av de nevnte sosiale medier, hentes det ikke ut noen person- eller firmaopplysninger av de sosiale mediene uten at brukeren først har klikket på den respektive delingsknappen. Kun data og IP-adressen fra innloggede medlemmer blir behandlet. Hvis du ikke ønsker å koble besøket på nettstedet vårt til den respektive brukerkontoen din i det sosiale nettverket, logg deg ut av brukerkontoen til det sosiale nettverket.

Vi peker på at vi som tilbyder av websiden ikke har kunnskap om innholdet av de overførte dataene og de sosiale medienes deres bruk av denne dataen. For mer informasjon om behandling av personlige opplysninger via sosiale medier, se personvernerklæringen til de nevnte sosiale medier.

6. Formålet med innsamlingen av personopplysninger


Vi bruker dine person- og firmaopplysninger utelukkende i overensstemmelse med gjeldende lovverk. De person- og firmaopplysninger du oppgir ved registreringen som Cashback World-medlem og Cashback World-partner registreres og behandler kun for å kunne oppfylle våre avtaleforpliktelser overfor deg og utover det, bare i tilfeller hvor du selv har samtykket.

Vi bruker dine opplysninger for eksempel når vi kommuniserer med deg for å verifisere din identitet og for å gjøre Partnerportalen tilgjengelig for deg, for å bearbeide dine forespørsler og bestillinger, og for å kunne tilby deg våre tjenester. Videre bruker vi dine opplysninger for opprette fakturaer, beregne og tilordne medlemsfordeler din bedrift har mottatt fra Cashback Worlds lojalitetsprogram.

Der vi mottar ditt uttrykkelige samtykke, bruker vi også dine opplysninger til for eksempel å informere deg om tilbud og kampanjer fra våre B2b-partnere

7. Informasjonssikkerhet og overføring


For å beskytte dine opplysninger bruker vi blant annet kryptering ved dataoverføring (SSL-kryptering), brannmurer, hacker-beskyttelsesprogrammer og andre aktuelle anerkjente og tilgjengelige sikkerhetsløsninger. Ved epost-kommunikasjon kan vi bare garantere sikkerheten til dataene i den grad dette er garantert av anerkjente teknologiske løsninger.

Behandlingen av dine person- og firmaopplysninger skjer som hovedregel av myWorld Norway AS som partners avtalepart, som bruker mWS myWorld Solutions AG som tjenesteyter for avtalegjennomføring. Dine person- og firmaopplysninger kan likevel overføres til bestemte tjenesteytere og selskaper innenfor Lyoness-gruppen på følgende måte:

For å utføre våre tjenester, for kommunikasjonen med medlemmene og i forvaltningen av våre websider kan vi bruke bestemte tjenesteytere. Vi forsikrer om at vi nøye velger ut disse tjenesteyterne for å sikre en rettmessig og trygg forvaltning av opplysningene. I tillegg har vi forpliktet tjenesteyterne våre til kun å benytte dine person- og firmaopplysninger i henhold til våre anvisninger og i henhold til den norske personvernlovgivningen. Tjenesteyternes bruk av opplysningene utenom dette er utelukket.

I tillegg kan vi videreformidle dine person- og firmaopplysninger i henhold til de påkrevde forholdsreglene for informasjonssikkerhet innenfor myWorld- gruppen, i den utstrekning dette er nødvendig for deg i forbindelse med elektronisk behandling og forvaltning eller for å oppnå en konkret tjenesteytelse. Selskapene i myWorld-gruppen er for øvrig i alle tilfeller forpliktet overfor oss til kun å benytte person- og firmaopplysninger i henhold til det konkret angitte formålet og i henhold til den norske personvernlovgivningen. De berørte tjenestene er særlig: Kommunikasjons via elektroniske beskjeder (f.eks. epost, SMS eller push-melding), per telefaks, per telefon eller per brev for informasjon om produkter og kampanjer hos B2B-partnere, identifisering av tilbud som du har vist interesse for, gjennomføring av kundeundersøkelser, drift av kundeservice, samt gjennomføring av

transaksjoner. I den grad dette er nødvendig for å kunne gi deg en konkret tjenesteytelse, vil vi formidle de nødvendige person- og firmaopplysningene til B2B-partnere. Som ellers er B2B-partneren forpliktet overfor oss til kun å benytte dine person- og firmaopplysninger til det gjeldende konkrete
formålet, og ellers i henhold til den norske personvernlovgivningen.

myWorld-gruppen har en internasjonal virksomhet. Våre forretningsaktiviteter, ledelsesstruktur og tekniske infrastruktur strekker seg over landegrensene. Av den grunn overfører vi dine person- og firmaopplysninger også til utlandet. For overføring av dine person- og firmaopplysninger til en av medlemsstatene innenfor EØS, til Sveits og til andre land som sikrer en forsvarlig behandling av opplysningene (personopplysningsloven § 29) trenger vi ikke ytterligere samtykke. I tilfelle dine person- og firmaopplysninger skal formidles til andre land enn de ovennevnte, vil vi innhente ditt særskilte samtykke på forhånd.

Vi vil ikke formidle dine person- eller firmaopplysninger til andre personer enn de ovennevnte vennligsinnede B2B-partnere, tjenesteytere og myWorld-selskapene, med mindre du har gitt oss ditt samtykke til det.

8. Tilbakekallelsesrett, informasjon, endring av personopplysninger og kontaktinformasjon


Du har til enhver tid muligheten til å kalle tilbake ditt samtykke til behandlingen av dine person- og firmaopplysninger, uten å måtte oppgi noen grunn for det. Dette innebærer en mulighet til å kalle tilbake ditt samtykke til behandlingen av dine personopplysninger som behandles på denne nettsiden i fremtiden. Et slikt tilbakekall medfører at fortsatt behandling av personopplysningene ikke er tillatt. Tilbakekallet kan i så fall rettes skriftlig (per brev, faks eller e-post) til følgende adresser:

myWorld Norway AS
Lysaker Torg 15,
1366 Lysaker
Telefon: 21 09 35 00
Telefaks: 21 09 35 01
Email: service.no spam@gohere.go cashback-solutions.com

Vennligst benytt denne adressen ved spørsmål om behandlingen av dine personopplysninger og for å oppdatere, eller korrigere dine opplysninger. Du har rett til å få opplysningene dine slettet (med visse forbehold) og rettet, samt rett til tilgang til opplysningene vi har samlet inn.