Privacy Policy

INTEGRITETSPOLICY INFORMATION I ENLIGHET MED ARTIKEL 13, 14 DATASKYDDSFÖRORDNINGEN (GDPR) M.M.

Vi (myWorld Sweden AB) tar skyddet av dina personuppgifter samt företagsrelaterade uppgifter på största allvar och strävar efter att göra användningen av våra tjänster så säker som möjligt. Vi förbinder oss att följa dataskyddslagstiftningen. Den här integritetspolicyn beskriver vilka uppgifter vi samlar in från dig, hur vi använder dina uppgifter, för vilka ändamål vi gör detta och hur vi skyddar dina uppgifter. Policyn gäller både för dig som medlem och, i vissa delar, för dig som besöker vår webbplats utan att vara medlem. Integritetspolicyn beskriver även vilka uppgifter vi samlar in från Lojalitetsföretag, hur vi använder dessa uppgifter, för vilka ändamål vi gör detta och hur vi skyddar uppgifterna.

Innehållsförteckning
  1. Omfattning
  2. Vilka uppgifter som samlas in
  3. Cookies och web tracking
  4. Konverteringsmätning med Facebook-pixel
  5. Sharing
  6. Dataanvändning
  7. Datasäkerhet och vidarebefordrande av uppgifter
  8. Dina dataskyddsrättigheter och kontaktuppgifter

1 Omfattning

Denna integritetspolicy gäller för Cashback World-medlemskapet, Lojalitetsföretags deltagande i Cashback World Program och för webbplatsen som nås via http://www.cashback-solutions.com. Vänligen observera att denna leder vidare till andra Cashback World-webbplatser, även i andra länder, där andra regler för integritetsskydd och personuppgiftsbehandling kan gälla.

Ansvarig under dataskyddslagstiftningen

myWorld Sweden AB
Wenner-Gren Center vån. 5,
Sveavägen 166,
113 46 Stockholm
service.se@cashback-solutions.com

Dataskyddsombud

Data protection officer
Peter Oskar Miller
HXS GmbH
Millergasse 3
1060 Vienna, Austria
data.protection@myworld.com

I samband med att vår hemsida vidareutvecklas för att kunna förbättra våra tjänster kan det hända att denna integritetspolicy måste ändras. I sådana fall informeras du och får lämna ditt samtycke i förväg om så krävs.

2 Vilka uppgifter som samlas in

Till de personuppgifter som vi behandlar hör all information om personliga eller sakliga förhållanden som vi erhåller i samband med ditt medlemskap i Cashback World, och som direkt eller indirekt (t.ex. via ditt medlemsnummer) kan kopplas till dig. Dit hör ditt medlems-ID, ditt fullständiga namn, din titel, ditt kön, ditt födelsedatum, din postadress, dina adresskoordinater (longitud och latitud), dina telefon- och faxnummer, din e-postadress, och dina bankuppgifter (bank, IBAN, BIC och kontoinnehavare). Om du är kontaktperson på ett Lojalitetsföretag behandlar vi ditt förnamn, efternamn och telefonnummer samt beställd(a) Cashback Solutions-produkt(er) och uppgifter om beställda produkter. Avseende Lojalitetsföretag behandlar vi företagsrelaterade uppgifter som vi erhåller i samband med företagets deltagande i Cashback World Program som Lojalitetsföretag och företagets beställning(ar) från Cashback Solutions och som direkt eller indirekt (t.ex. via företagets medlemsnummer) kan kopplas till företaget. Dit hör företagets Lojalitetsföretags-ID, företagsnamn, företagsregistreringsdatum, organisationsnummer, företagsadress, momsregistreringsnummer, fakturerings-e-postadress, faxnummer, företagswebbplats, företagsförsäljningsuppgifter och bankuppgifter.

3 Cookies och web tracking

Våra webbplatser använder så kallade cookies, det vill säga små textfiler som lagras på din dator och sedan kan anropas på nytt. Dessa cookies gör det möjligt att logga in till våra tjänster och att anpassa webbplatsens utseende till dig.

Du kan också ta del av delar av vårt webberbjudande utan att vara registrerad eller inloggad. Även i sådana fall registreras viss information automatiskt för att samla in statistik om vårt webberbjudandets effektivitet och hur det används och för att kunna anpassa det till våra webbplatsbesökares behov. För detta ändamål samlar vi in och bearbetar information om din IP-adress, när, hur länge och hur många gånger du besöker webbplatsen, din formuläranvändning, dina sökinställningar, hur du visar webbplatsen samt dina inställningar för favoriter på vår webbplats. Hur länge dessa cookies sparas varierar. Vi använder mestadels cookies som automatiskt tas bort efter du avslutat ditt besök på vår webbplats (så kallade ”session-cookies”). Vi loggar all åtkomst till vår hemsida och alla hämtningar av en fil som sparas på vår webbplats. De cookies som vi placerar ut syftar endast till att samla in information och bearbetas i syfte att utvärdera den samlade informationen av mWS myWorld Solutions AG, Grazbachgasse 87–93, 8010 Graz, Österrike, på uppdrag av myWorld Sweden AB, Wenner-Gren Center vån. 5, Sveavägen 166, 113 46 Stockholm.

Vi använder JavaScript för att registrera hur vår webbplats används och för att kunna anpassa våra webbtjänster till våra användares behov. Därvid fastställer vi din webbläsarartyp, platsen, tidpunkten och varaktigheten för ditt besök samt URL och sidbeteckning liksom hänvisande webbplats. Du kan avböja registreringen av dessa uppgifter genom att inaktivera JavaScript i din webbläsare.

Dessutom använder vi följande verktyg:

Google Analytics

Detta är ett webbanalysverktyg från Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043 USA (i det följande ”Google”) för att samla in och fastställa dina online-aktiviteter på vår webbplats liksom hur många användare som besöker vår webbplats och vilket innehåll på vår webbplats som visas oftast. Utvärderingen är anonym. Cookies från Google Analytics (gat_UA-102544931-1: Google Analytics Universal Tracking, _ga: Google Analytics Universal Tracking, __gid: Google Analytics Universal Tracking) – inklusive Google Analytics Tool Anonymous IP-adress och användningsdata – överförs i regel till en Google-server i USA och lagras där. För mer information, vänligen besök https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de. Google Analytics erbjuder via https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de möjligheten att avböja insamlingen av uppgifter.

Piwik Open Analytics Plattform

Med hjälp av denna samlar vi in information om dina online-aktiviteter på vår webbplats och fastställer hur många som besöker vår webbplats och vilket innehåll på vår webbplats som visas oftast. Utvärderingen är anonym. Dessa cookies sparas på din dator. För mer information, vänligen besök https://piwik.org/faq/.

Google AdWords

Denna används för att notera webbplatsbesök i reklamsyfte (remarketing) i Google och i Display-nätverket. Din webbläsare lagrar en webbplatsbesökscookie (IDE: Google AdWords Cookie) som gör det möjligt att känna igen dig när du besöker webbplatser som ingår i Googles annonseringsnätverk. På dessa webbplatser kan du som besökare då presenteras för annonser som baseras på innehållet på tidigare besökta webbplatser som använder sig av Googles remarketing-funktion. Du kan avböja datainsamlingen med hjälp av Google AdWords på webbplatsen http://www.google.com/settings/ads.

Conversion Tracking från Google AdWords

Med hjälp av denna samlar vi in conversion statistik som mäter effektiviteten av våra annonskampanjer på nätet. Cookien för conversion tracking (IDE: Google AdWords Cookie) skapas när användaren klickar på en annons som tillhandahålls av Google. I enlighet med Googles sekretesspolicy behandlas inga personuppgifter eller företagsrelaterade uppgifter. Om du inte vill delta i tracking, kan du neka till den där användningen genom att inaktivera cookien Google Conversion-Trackings i din webbläsares användarinställningar.

Salesforce Marketing Cloud

Med hjälp av denna noterar vi ditt beteende på vår webbplats för att kunna optimera vårt erbjudande. Vi samlar därvid in hur många användare som besöker oss på nätet och vilket innehåll på vår sida som visas oftast. Utvärderingen är anonym och används automatiserat med hjälp av predikativ intelligens för att förbättra vårt erbjudande. För att förbättra användarupplevelsen för registrerade medlemmar registreras deras beteende på webbplatsen och används för att visa eller spela upp relevant innehåll. Cookies från Salesforce överförs normalt till en server hos Salesforce i USA och lagras där.

Microsoft Application Insights

Application Insights är en tjänst från Microsoft som låter oss förbättra webbplatsens prestanda och användbarhet. Tjänsten lagrar och analyserar anonymiserad telemetriska data (antalet sidvisningar, sidinläsningstider, påträffade undantag samt spårning av AJAX-beroenden). Dessa cookies (-ai_user, ai_session) överförs normalt till en Microsoft-server i USA och lagras där.

Hotjar

Vi samlar in icke-personlig information, inklusive standardiserad internettloggsinformation och information om beteendemönster när du besöker vår webbplats. Detta görs för att vi ska kunna ge en bättre användarupplevelse, identifiera preferenser, diagnosticera tekniska problem, analysera trender och förbättra vår webbplats.

Följande information kan samlas in relaterat till din enhet och webbläsare: enhetens IP-adress (insamlad och lagrad i anonymiserad form), enhetens skärmupplösning, enhetens typ (unik enhetsidentifierare), operativsystem och webbläsartyp, geografisk plats (endast land) och valt språk att visa webbplatsen på. Följande information samlas in relaterat till din användarinteraktion: mushändelser (rörelser, placering och klick) samt tangenttryckningar.

För ett urval besökare lagar Hotjar också information som samlas in från vår webbplats: hänvisande URL och domän, besökta sidor, geografisk plats (endast land), valt språk att visa vår webbplats på, datum och tidpunkt för när webbplatsens sidor åtkoms.

Du kan när som helst avböja att Hotjar samlar in dina uppgifter genom att gå till vår Opt-out-sida på https://www.hotjar.com/opt-out och klicka “Disable Hotjar” (Inaktivera Hotjar).

Förutom de cookies som beskrivs i analysverktygen används följande ytterligare cookies:

Cookie

Utfärdare

Syfte/funktion

Language

Cashbackworld

Denna cookie lagrar användarnas språkinställningar.

cookiesession1

Cashbackworld

Denna cookie används för att fördela belastningen av HTTP-begärandena i nätverkets infrastruktur.

authSession

Cashbackworld

Cookie som skapas för en sessions varaktighet och som innehåller ett sessions-ID.

authToken

Cashbackworld

Autentiseringscookie som skapas för att entydigt kunna identifiera en inloggad användare (används endast för inloggade användare).

LyoToolbar_SessionID

Cashbackworld

Denna cookie används för att kommunicera med Cashback Bar (används endast för inloggade användare).

lyo_AT_cookie_privacystatement

Cashbackworld

Denna cookie används för att spåra om webbplatsbesökaren tillåter att cookies används.

__RequestVerification_Token

Cashbackworld

Detta är en anti-förfalsknings-token-cookie som används för att förhindra CSRF-attacker.



Vänligen observera att de vanligaste webbläsarnas standardinställning är att acceptera cookies. Du kan också ställa din webbläsare till att avvisa alla eller vissa cookies eller så att du blir tillfrågad för varje ny cookie du mottar. Anvisningarna för att göra detta återfinns i de flesta webbläsare under menyn ”Hjälp” i menyraden. Där får du också reda på hur du kan ta bort redan mottagna cookies.

Vänligen observera att det kan hända att du inte får tillgång till hela vår webbplats funktionalitet om du inte accepterar cookies.

Genom att använda vår webbplats eller genom att lämna samtycke som vi inhämtar separat förklarar du dig införstådd med att ovanstående cookies och verktyg används.

4 Konverteringsmätning med Facebook-pixel

Vi använder inom vår webbplats ”Facebook-pixel” från Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (”Facebook”) (fr: Facebook Cookie for Opt-Out identification). Det är en cookie, det vill säga en liten textfil, som lagras på din dator och sedan kan anropas på nytt. Med hjälp av denna kan användarnas beteende spåras efter det att de har tittat eller klickat på en Facebook-annons. På så sätt kan vi samla in information om Facebook-annonsernas effekt för statistiska och marknadsföringsrelaterade ändamål. Uppgifterna som samlas in på detta sätt är anonyma för oss och inrymmer alltså ingen möjlighet att koppla dem till användarens identitet.

Däremot lagras och bearbetas uppgifterna av Facebook på så vis att de går att koppla till respektive användarprofil och Facebook kan också använda uppgifterna för egna marknadsföringsändamål i enlighet med Facebooks integritets- och sekretesspolicy (https://www.facebook.com/about/privacy/). Du kan avaktivera Facebook och dess partners möjlighet att visa annonser innanför och utanför Facebook. En cookie kan lagras på din dator för detta ändamål. I och med att du vid ditt första besök på webbplatsen har godkänt att vi använder cookies förklarar du dig införstådd med att Facebook-pixel används för att spåra webbplatsbesökarnas beteende.

5 Sharing

Webbplatsen har integrerade dela-knappar (share-buttons) från följande sociala nätverk: Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA, XING, som drivs av XING AG, Dammtorstraße 30, 20354 Hamburg, Tyskland, LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA, Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA, samt GooglePlus, det sociala nätverket från Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Dessutom är en dela-knapp (share-button) för e-post integrerad. Dessa dela-knappar (share-buttons) kännetecknas av respektive företags logotyp.

Samtliga dela-knappar är kompatibla med dataskyddslagstiftningen. Först när du klickar på respektive dela-knapp (share-button) på webbplatserna och endast då upprättas en direkt förbindelse mellan din webbläsare och servern hos respektive sociala nätverks operatör. Enligt de sociala nätverkens operatörer samlas inga personuppgifter eller företagsrelaterade uppgifter in av dessa sociala nätverk med mindre än att man klickar på respektive dela-knapp (share-button) samt att du är inloggad på dessa sociala nätverk. Endast för inloggade medlemmar samlas vissa uppgifter (bland annat IP-adress) in och bearbetas. Om du inte vill att dina besök på vår webbplats ska kopplas till ditt användarkonto på respektive sociala nätverk, loggar du ut från ditt användarkonto på respektive sociala nätverk.

Vi påpekar att vi som webbplatsleverantör inte erhåller någon kännedom om vare sig innehållet i de förmedlade uppgifterna eller hur dessa används i de sociala nätverken. Ytterligare information om personuppgiftshanteringen i de sociala nätverken återfinns i respektive sociala nätverks integritets- eller sekretesspolicy.

6 Dataanvändning

Vi använder dina personuppgifter endast på sätt som ryms inom ramen för dataskyddslagstiftningen. Vi samlar in och bearbetar de personuppgifter som vi erhåller genom din registrering som Cashback World-medlem och genom användandet av våra tjänster under loppet av ditt medlemskap endast i syfte att uppfylla våra avtalsförpliktelser gentemot dig (Art. 6 st.1 p. b) GDPR). Om du inte förser oss med dessa uppgifter, kan vi inte träffa ett avtal med dig. Dessutom använder vi dina uppgifter för att fullgöra eventuella rättsliga förpliktelser (Art. 6 st. 1 p. c) GDPR). Därutöver använder vi endast dina personuppgifter i de fall och i den usträckning som du lämnar ditt uttryckliga samtycke (Art. 6 st. 1 p. a) GDPR).

Vi använder dina uppgifter för att kommunicera med dig, för att bekräfta din identitet och ge dig tillgång till ditt personliga inloggningsområde på vår webbplats, för att kunna hantera dina förfrågningar och beställningar samt för att kunna ge dig tillgång till våra tjänster. Dessutom använder vi dina uppgifter för att fastställa och tilldela dig dina shoppingförmåner till följd av ditt deltagande i Cashback World-programmet.

Om vi har fått ditt särskilda samtycke därtill, använder vi dina uppgifter i den omfattning som samtycket tillåter även för att till exempel informera dig om erbjudanden och kampanjer från våra Lojalitetsföretag och våra B2B-Lojalitetsföretag. Du kan närsomhelst återkalla detta samtycke varigenom framtida behandling av dessa uppgifter blir otillåten.

Vi lagrar dina personuppgifter så länge det föreligger en affärsrelation med dig och därefter endast i enlighet med lagstadgade lagringstider för uppgifterna eller som längst under 10 år från det att affärsrelationen avslutades, i händelse av att vi behöver uppgifterna inom ramen för ett rättsligt förfarande.

Avseende Lojalitetsföretag samlar vi in och bearbetar företagsrelaterade uppgifter genom företagets registrering som Lojalitetsföretag och genom användandet av våra tjänster under loppet av företagets deltagande i Cashback World Program endast i syfte att uppfylla våra avtalsförpliktelser gentemot Lojalitetsföretaget. Om företaget inte förser oss med dessa uppgifter, kan vi inte träffa ett avtal med företaget. Dessutom använder vi Lojalitetsföretags uppgifter för att fullgöra eventuella rättsliga förpliktelser. Därutöver använder vi endast företagsrelaterade uppgifter i de fall och i den usträckning som företaget lämnar ett uttryckligt samtycke. Vi använder företagsrelaterade uppgifter för att kommunicera med företaget, för att bekräfta företagets identitet och ge företaget tillgång till sitt personliga inloggningsområde på vår webbplats, för att kunna hantera företagets förfrågningar och beställningar samt för att kunna ge företaget tillgång till våra tjänster. Dessutom använder vi företagets uppgifter för att fastställa och tilldela företaget shoppingförmåner till följd av företagets deltagande i Cashback World-programmet samt för att skapa fakturor rörande de överenskomna marginalerna.

Vi lagrar företagsrelaterade uppgifter så länge det föreligger en affärsrelation med företaget och därutöver om det finns juridiskt standardiserade lagringstider för uppgifterna eller i händelse av att vi behöver uppgifterna inom ramen för en rättsligt förfarande.

7 Datasäkerhet och vidarebefordrande av uppgifter

För att skydda uppgifterna använder vi bland annat krypterad dataöverföring (SSL-kryptering), brandväggar, program som skyddar mot hackare och andra säkerhetsåtgärder i enlighet med aktuell tillgänglig teknik. Vid kommunikation via e-post kan säkerheten för uppgifterna endast garanteras i den utsträckning som den aktuella tillgängliga tekniken medger.

Hanteringen av dina personuppgifter och företagsrelaterade uppgifter sker först och främst genom myWorld Sweden AB som är ansvarig för hanteringen av dina uppgifter och företagsrelaterade uppgifter samt är medlemmarnas och Lojalitetsföretagens avtalspart. myWorld Sweden AB använder sig av mWS myWorld Solutions AG som tjänsteleverantör för hanteringen. Vidarebefordran/överlåtelse av dina personuppgifter samt företagsrelaterade uppgifter kan dock, som nämns nedan, ske till särskilda tjänsteleverantörer liksom till andra företag inom myWorld-koncernen.



Vi använder oss av särskilda tjänsteleverantörer för att hantera våra tjänster, kommunicera med medlemmarna och administrera vår online-närvaro. Vi försäkrar att vi väljer dessa tjänsteleverantörer omsorgsfullt för att garantera en lagenlig och säker personuppgiftsbehandling. Dessutom har tjänsteleverantörerna förbundit sig att endast använda dina personuppgifter och företagsrelaterade uppgifter i linje med våra instruktioner och, vad avser personuppgifter, i enlighet med dataskyddslagstiftningen samt Europeiska Unionens Dataskyddsförordning. All vidare användning av uppgifterna av dessa tjänsteleverantörer är utesluten.

Dessutom vidarebefordrar vi, under iakttagandet av nödvändiga datasäkerhetsåtgärder, dina personuppgifter inom myWorld-koncernen i den utsträckning som det är nödvändigt för att bedriva Cashback World Program, registrera köp hos Lojalitetsföretag, beräkna uppkomna medlemsförmåner, samt säkerställa att nödvändiga datasäkerhetsåtgärder vidtas. Företagen i myWorld-koncernen har också förbundit sig att endast använda dina personuppgifter i enlighet med dataskyddslagstiftningen och Europeiska Unionens Dataskyddsförordning. Den aktuella behandlingen omfattar särskilt att ta kontakt genom elektroniska meddelanden (t.ex. E-post, sms eller push-meddelanden), per telefax, per telefon eller per brev för att informera om produkter och kampanjer från Lojalitetsföretagen eller B2B-lojalitetsföretagen, identifiera erbjudanden som matchar dina intressen, genomföra kundnöjdhetsundersökningar, driva jourlinjer samt bearbeta transaktioner. I händelse av och i den utsträckning som krävs för att tillhandahålla en konkret tjänst eller i händelse av att du lämnar ditt uttryckliga samtycke vidarebefordras de personuppgifter som krävs till Lojalitetsföretaget eller B2B-Lojalitetsföretagen. Lojalitetsföretagen och B2B-Lojalitetsföretagen har förbundit sig att endast använda dina personuppgifter för respektive konkret ändamål och i enlighet med dataskyddslagstiftningen och Europeiska Unionens Dataskyddsförordning. myWorld-koncernen är internationellt verksam. Vår verksamhet, våra ledningsstrukturer och vår tekniska infrastruktur överskrider landsgränserna. Vi överför därför dina personuppgifter till andra företag i myWorld-koncernen, också till utlandet i den utsträckning som krävs för att bedriva Cashback World Program, registrera köp som du gjort liksom de medlemsförmåner som uppstått som resultat därav. Vidarebefordran av dina personuppgifter till medlemsstater i det Europeiska ekonomiska samarbetsområdet, Schweiz och andra länder med adekvat nivå av dataskydds- och integritetsskyddslagstiftning Art. 45 GDPR). kräver inget ytterligare samtycke. Om vi vidarebefordrar dina personuppgifter till andra länder än de som nämns ovan, informerar vi dig och efterlever förstås tillämpliga dataskyddslagar och -förordningar, förser dig med lämpliga garantier och säkerställer att dina rättigheter och gottgörelser eller kompensationer kan göras gällande.

Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter eller företagsrelaterade uppgifter till någon annan part än de ovannämnda Lojalitetsföretagen, B2B-Lojalitetsföretag, tjänsteleverantörerna och företagen i myWorld-koncernen med mindre än att du har lämnat ditt samtycke till detta eller om det föreligger en laglig skyldighet att göra så.

Avseende Lojalitetsföretag vidarebefordrar vi, under iakttagandet av nödvändiga datasäkerhetsåtgärder, företagsrelaterade uppgifter inom myWorld-koncernen i den utsträckning som det är nödvändigt för att bedriva Cashback World Program, registrera köp hos B2B-Lojalitetsföretag, beräkna uppkomna medlemsförmåner, beräkna och fakturera överenskomna marginaler samt säkerställa att nödvändiga datasäkerhetsåtgärder vidtas. Företagen i myWorld-koncernen har också förbundit sig att endast använda företagsrelaterade uppgifter för respektive konkret ändamål. Den aktuella behandlingen omfattar särskilt att ta kontakt genom elektroniska meddelanden (t.ex. E-post, sms eller push-meddelanden), per telefax, per telefon eller per brev för att informera om produkter och kampanjer från B2B-lojalitetsföretagen, identifiera erbjudanden som matchar företagens intressen, genomföra kundnöjdhetsundersökningar, driva jourlinjer samt bearbeta transaktioner. I händelse av och i den utsträckning som krävs för att tillhandahålla en konkret tjänst eller i händelse av att företaget lämnar ett uttryckligt samtycke vidarebefordras de företagsrelaterade uppgifter som krävs till B2B-Lojalitetsföretagen. B2B-Lojalitetsföretagen har förbundit sig att endast använda företagsrelaterade uppgifter för respektive konkret ändamål.

Avseende Lojalitetsföretag överför vi företagsrelaterade uppgifter till andra företag i myWorld-koncernen också till utlandet i den utsträckning som krävs för att bedriva Cashback World Program, registrera köp som företaget gjort liksom de medlemsförmåner som uppstått som resultat därav eller för att beräkna marginalerna som uppstår som resultat därav. Vi kommer inte att lämna ut företagsrelaterade uppgifter till någon annan part än de ovannämnda B2B-Lojalitetsföretag, tjänsteleverantörerna och företagen i myWorld-koncernen med mindre än att företaget har lämnat samtycke till detta eller om det föreligger en laglig skyldighet att göra så.

8 Dina dataskyddsrättigheter och kontaktuppgifter

Du har rätt att erhålla information om de personuppgifter om dig som vi behandlar och du kan begära att dessa ska korrigeras, tas bort eller undantas eller begränsas från behandling. Du har också rätt att invända mot behandling och rätt till dataportabilitet (vilket innebär att du har rätt att ta emot uppgifterna i en strukturerat, vanligt och maskinläsbart format).

Om du anser att behandlingen av dina personuppgifter strider mot Europeiska Unionens Dataskyddsförordning (GDPR), har du rätt att lämna in ett klagomål till Integritetsskyddsmyndigheten och begära rättslig prövning.

Om användningen av dina personuppgifter på webbplatsen baseras på ditt samtycke har du rätt att när som helst och utan att behöva ange något skäl återkalla ditt samtycke till att vi framöver använder och hanterar dessa uppgifter. Återkallelsen ska göras skriftligen (per brev, fax eller e-post) till följande adress:

myWorld Sweden AB
Wenner-Gren center vån. 5
Sveavägen 166, 113 46 Stockholm
Fax: +46 8 5090 6880
E-post: service.se spam@gohere.go cashbackworld.com

Vänligen använd denna adress också vid frågor om hur dina uppgifter används liksom för information om upprätthållande av dina dataskyddsrättigheter.